Jūs ticat brīnumiem? Gudra, vieda burve ir sagatavojusi dāvanu ik vienam. Uzziniet, kas pienākas jums

Katrs cilvēks kaut kur dziļi savā dvēselē, neatkarīgi no vecuma, turpina ticēt brīnumiem un maģijai. Noteikti, kad bijāt mazi, jums ļoti patika lasīt pasakas par labajiem burvēm, kuri izpilda vēlēšanās.

Šodien es aicinu jūs apmeklēt vienu no labajām burvēm, kas dzīvo tālajā pasaku zemē. Tātad, iedomājieties, ka, pastaigājoties pa pilsētas ielām, jūs iegājāt parkā un aizgājāt pa nezināmu ceļu. Jūs pēkšņi sapratāt, ka esat apmaldījušies nepazīstamā vietā, viss apkārt ir apaudzis ar kokiem. Jūs atskatījāties atpakaļ, lai atgrieztos, bet sapratāt, ka koku zari bloķē jums ceļu. Jūs nolemjat iet tālāk pa ceļu. Pavisam drīz tas aizved jūs uz saulainu pļavu. Jums uzreiz kļuva mierīgāk un siltāk ap sirdi. Pļavas vidū jūs ieraugāt labsirdīgu, vecu sievieti, kura kaut ko ada ar adāmadatām.

LASI VĒL: Kādas īsziņas vajag izdzēst uzreiz pēc to izlasīšanas

Viņa saka: “Es tevi jau sen gaidīju. Tu esi labs cilvēks un esi pelnījis atlīdzību. Izvēlieties jebkuru maisiņu ar likteņa dāvanu. Viss, kas tajā ir iekšā, piepildīsies 14 dienu laikā ”

Jūs paskatījāties uz maisiņu un aizdomājāties. Viņi visi bija skaisti. Jūs ievēlējāties vienu maisiņu. Pateicāties burvei un jau pēc brīžā nonācāt parastajā parkā.

Tātad, kuru somu izvēlējāties un ko ieguvāt:

Zaļš lina maisiņš: Jūsu dāvana ir finansiālā labklājība. Ļoti drīz jūsu finansiālās problēmas tiks atrisinātas. Gaidiet, kamēr jūsu maciņš tiks papildināts. Tērējiet šo naudu savam priekam

Džutas maisiņš: Jūs esat vienkāršs cilvēks, un liktenis jums ir sagatavojis neticamu pārsteigumu. Jūs saņemsiet savu trīs vēlmju piepildījumu. Tāpēc izdomājiet, ko tieši jūs vēlaties, un pasakiet to skaļi. Visas trīs vēlmes drīz sāks piepildīties.

Sarkans maisiņš: Jūs ieguvāt prieku un mīlestību. Gaidiet patīkamus notikumus jau tuvākajā laikā. Tie burtiski apgriezīs kājām gaisā jūsu dzīvi. Jūs lidosiet ar mīlestības spārniem.

LASI VĒL: Kādas īsziņas vajag izdzēst uzreiz pēc to izlasīšanas

Zelta zīda maisiņš: Maisā atrodas laime. Visvienkāršākais, cilvēciskais. Tam vajadzīgs laiks, lai viss piepildītos. Drīz jūs to sajutīsiet. Jums paveiksies daudzās lietās. Jūsu dzīvē ielauzīsies patīkamas pārmaiņas.

Brūns samta maisiņš: šeit iekšā ir veiksme. Tāpēc nekautrējieties ķerties pie jebkura biznesa – jums paveiksies visā. Nākamos divus mēnešus jūs varat neuztraukties ne par ko. Veiksme ir jūsu pusē.

COMMENTS

Pievienot komentāru