Jaunais 2024. gads: ko var likt uz galda un ko kategoriski nedrīkst

Līdz Jaungada vakaram ir palikušas tikai divas nedēļas, bet saimnieces jau veido svētku ēdienkaršu sarakstu.

Protams, ikviens vēlas iepriecināt savu ģimeni ar garšīgiem ēdieniem. Mēs steidzam iepriecināt: šogad var un pat vajag iztikt bez ierastajiem salātiem, jo Zaļais meža pūķis tos vienkārši nemīl.

Astrologs Vlads Ross pastāstīja, ko likt uz galda 2024. pūķa gadā.

Tā kā Pūķis ir uguni elpojošs dzīvnieks, viņam patīk daudz piparu. Tāpēc ir vērts uzsvaru likt uz kaukāziešu un indiešu virtuvi, saka astrologs.

“Uzlieciet uz galda eksotiskākus ēdienus, gaļu, augļus un dārzeņus, piemēram, no Bali salas. Šampanietis ir ļoti vēlams, tas ļoti iepriecinās Pūķi. Es arī ieteiktu Jauno 2024. gadu svinēt ar baloniem, jo tas ir gada simbols,” – sacīja eksperts.

Lasi vēl: Pašas veiksmīgākās sievietes pēc zodiaka zīmes. Viņām ir lemts uzvarēt it visā

Ko nevajadzētu gatavot Jaunajam 2024. gadam?

Ross uzskata, ka Zaļajam pūķim nepatīk svaigi ēdieni. Tāpēc šogad no tā labāk ir atteikties.

“Tāpat nevajag likt uz galda ierastos salātus – “Siļķe kažokā”, “Olivjē”, “Mimoza”. Visus šos zivju produktus un konservus pūķis necieš. Es nepievienotu galdam arī marinētus dārzeņus un stipro alkoholu,” – sacīja astrologs.

Starp citu, pievērsiet uzmanību nākamā gada krāsu gammai. Ja nezini, kādas krāsas galdautu Jaunajam 2024. gadam likt uz galda, Ross iesaka izmantot zaļo, smaragdzaļo, zilo, metālisko, sudraba krāsu.

Tomēr esiet ļoti uzmanīgi ar sarkano (Marsa – kara planētas – krāsa), melno un tumši zilo krāsu. Pūķim tās nepavisam nepatīk.

 

 

Leave a Comment