Jaunā mēness tradīcijas un aizliegumi 21. janvārī, kas sakrīt ar ķīniešu Jaunā gada sākumu

Nākamais jauns mēness būs 2023. gada 21. janvārī, eksperti to sauc par īpašu, jo tas sakrīt ar Ķīnas Jauno gadu. Abiem.info žurnālisti uzzināja par šīs dienas iezīmēm, tradīcijām un aizliegumiem.

Ņem vērā informāciju, lai nekļūdītos un sāc veiksmīgu nākamo Zaķa gadu.

Gada pirmā “bezmēness nakts”: funkcijas un uzdevumi

Nakts uz 2023. gada 21. janvāri būs pirmā “bezmēness nakts”, ziņo Kurier.Sreda. Šis periods ir patiesi spēcīgs enerģijas ziņā.

Šoreiz jauns mēness piedzimst Mežāža zvaigznājā, kas ir neitrāls, un tam ir gan plusi, gan mīnusi.

Lasi arī: Kā izgatavot spēcīgu amuletu, kas piesaista veiksmi un mīlestību? To aktivizē tikai pareizie vārdi

 

Kas būtu jādara šajā laikā?

Pirmkārt, noskaņojieties jaunā mēness dienā konstruktīvam un smagam darbam. Šis ir lielisks laiks organizatorisku jautājumu, nekustamo īpašumu jautājumu risināšanai, kā arī jaunu uzņēmumu un projektu uzsākšanai.

Jaunā mēness laikā Mežāzī sāc plānot savu nākamo mēnesi – tā vienkāršosi savas aktivitātes un sasniegsi lielus panākumus.

21. janvāris ir labvēlīga diena komandējumiem un ceļojumiem. Jūs varat doties atvaļinājumā un vienkārši pavadīt laiku dabā – tas dos īpašus ieguvumus.

Šajā periodā jūs varat un vajadzētu rūpēties par savu veselību. Īpaši pievērsiet uzmanību savam uzturam, atsakieties no sliktiem ieradumiem.

Un neaizmirstiet, ka jauns mēness ir ideāls laiks, lai izteiktu vēlēšanos.

 

Jaunā mēness tradīcijas un aizliegumi 2023. gada 21. janvārī

Un tagad – par šī debesu notikuma negatīvajiem aspektiem. Jo īpaši par to, ko šobrīd labāk nedarīt.

Savu apelāciju valsts struktūrām labāk pārcelt uz citu, labvēlīgāku dienu.

Šobrīd nerisiniet finanšu jautājumus – pastāv risks nesaskatīt dažas būtiskas nianses un pieļaut liktenīgu kļūdu, kuru beigu beigās būs grūti labot.

Šis ir ārkārtīgi nelabvēlīgs periods naudas aizņemšanai vai aizdošanai.

Jaunā mēness laikā nestrīdieties un nekonfliktējiet, emocijas un aizskarošus vārdus paturiet pie sevis, lai nesabojātu attiecības ar apkārtējiem.

Esiet ļoti uzmanīgs ar savām negatīvajām domām un attieksmi. Tie var kļūt par reālu problēmu magnētu. Mēģiniet domāt pozitīvā veidā.

Esiet gatavs zibenīgām garastāvokļa maiņām, emocionālām svārstībām, vilšanās un depresijas gadījumiem. Bet neiedzen sevi šādā stāvoklī – centies novērst uzmanību un apsvērt pozitīvos aspektus visā, kas notiek ar tevi un kas tevi ieskauj.

Visbeidzot, jums nevajadzētu riskēt un rīkoties impulsīvi – ir svarīgi rūpīgi aprēķināt un pārdomāt visu līdz mazākajai detaļai.

COMMENTS

Pievienot komentāru