Ja jūs aizrijāties un sākat smakt, bet līdzās nav neviens, kas varētu palīdzēt – izmantojiet šo glābšanas paņēmienu

Statistika ir nežēlīga zinātne. Tā liecina, ka katru gadu vidēji 5000 cilvēki mirst no tā, ka nejauši aizrijās un nosmaka. Ja runa ir par nejaušajiem nāves izraisītājiem, tad šī ir viena no visizplatītākajām metodēm.

Pateicoties ārstam Geimluham, pašlaik pasaulē jau ļoti daudzi cilvēki zina šo lielisko sevis glābšanas paņēmienu, kas glābs jūsu dzīvību, ja gadījumā dzīvē gadīsies šāda situācija. Ko darīt, ja aizrijāties, kad esat vieni?

Džefs Rehmans strādā par feldšeri Kolorado. Pēdējos 22 gadus viņš strādā arī par izdzīvošanas paņēmienu instruktoru. Šo gadu laikā viņš bija apkopojis sev veselu virkni bēdīgu gadījumu, kas norādīja uz to, ka palīdzēt sev šāda veida situācijās ir teju nereāli. Viņš nolēma, ka šī metode jāsāk sastādīt no nulles, un viņam izdevās! Ko tieši vīrietis izdomāja?

Viņš pamatā ņēma boksa nodarbības, konkrēti – vēdera muskulatūras nostiprināšanas vingrinājumu. Apstājamies četrrāpus, ar abām rokām spiediet visu savu ķermeņa svaru uz tām (rokas lieciet dūrēs). Tad ar asām kustībām metiet rokas uz priekšu, bet galvu nobloķējiet mazliet uz aizmuguri. Ķermenis ar visu spēku trieksies pret zemi, šādi atsitot krūtis un plaušas pret zemi. Sitienā radītais spēks būs līdzvērtīgs sitienam pa diafragmu. Normālā stāvoklī šis jums mazliet aizsitīs elpu, bet tad, ja jūs jau esat aizrijušies, šāds sitiens atbloķēs jūsu elpceļus.

Šķir nākošo lapu un noskaties video

Pievienot komentāru