“Īsti vīri nebaidās no prostatas un apsaldēt olas” Latvieša ievietots auto sludinājums soctīklos saceļ “vētru”

Kāds latvietis sludinājumu portālā “ss.lv” ievietojis ļoti asprātīgu sludinājumu – viņš pārdod savu iecienīto Mercedes – Benz C 320 modeli. Sludinājuma teksts ir tik kreatīvs, ka dažu dienu laikā sludinājums soctīklos kļuvis jau ļoti populārs. Ja šādi pārdotu visus auto, visticamāk, pieejamu lietotu automašīnu nebūtu!

Foto – ekrānuzņēmums no ss.lv

Sludinājumā viņš raksta:

“Vai Jūs kādreiz esat braukuši ar Ferrārī 458? Es arī nē, bet ja man būtu jāsaka, tad braukšana ar manu Mercedes C 320 W204 (Pateikšu arī vārdu Avantgard, jo zinu, ka daži te no šī vārda uzreiz paliks slapji), noteikti ir kaut kas uz to pusi.

Ļoti negribīgi pārdodu jo izrādās, ka ja pat pašam pēc 30 kājas garākas neaug, tad bērniem aug un prasās vairāk vietas visai ģimenei.

Pilsētā nedaudz virs 8L/100km šoseja 7km/100 – konfektīte. Lai arī noskrējiens ir līdzīgs Tavai bijušajai draudzenei, šī mašīna ir pārsteigumiem pilna.

Atvesta no siltajām zemēm pirms trīs gadiem tieši priekš manis un vienīgais, kas viņai nav ir siltie beņķi, kurus bija plāns sākumā ielikt, bet tad sapratu, ka nav vajadzības, jo īsti vīri nebaidās no prostatas un apsaldēt olas.

Ir sīkas lietošanas pazīmes, jo mašīna no salona izbrauca kad es vēl gāju vidusskolā, ko sīkāk stāstīšu, kad satikšu dzīvē topošo īpašnieku, bet nekas globāls ko nevarētu atrisināt par pāris ērikiem vai kas traucētu izbaudīt braucienu.

Foto – ekrānuzņēmums no ss.lv

Nav bijusi ziema kad mašīna nav pielekusi, kaut arī jauns aķis būtu, varbūt, mans nākošais pirkums. Pa trīs gadiem remonti bijuši maz, jo šai mašīnai ir tā saucamā retā zelta komplektācija tieši saistība ar ritošo daļu un motoru, ko sajutīs laimīgais īpašnieks brīdī kad piespiedīs gāzes pedāli. Pēc papīriem esot 220 zirdziņi, bet meistars novērtēja uz 240, visi skrien un nav devušies uz līmes fabriku, īsumā, esmu visos luksaforos pirmais.

Salonā neatradīsiet koka vai kapakmens apdari kā vecās E klasēs, jo tas nevienam nav vajadzīgs, nav arī plastmasa. Salona beņķi ir no īstas ādas(nevis tā dermatīna mēsla, kas lobās nost), tāpēc pat pēc šiem gadiem izcilā stāvoklī. Ieliekot atslēgu aizdedzē un pagriežot atverās milzīgs FULL HD 4K 52collu televizors ar Mercedes logo, kas atstās iespaidu uz jebkuru dāmu, arī uz tām, kuras apgalvo, ka izmēram nav nozīmes. Šis ekrāns rāda navigāciju, radio un Hariju Potteru.

Došu līdz 17niekus ļitakus(uz kuriem atrodas pilnīgi nebraucamas un bīstamas dzīvībai vasaras riepas ko apsolos noņemt), bildēs uz mašīnas ir E klases ziemas, kā jaunieši tagad saka “wife beatera” versija, jo žēl sap ist oriģinālos, kuri atsevišķi maksā 1 / 8 daļu no mašīnas vērtības, nav ne jausmas kurš to izdomāja un kāpēc tā ir.

Ieliku salonā maisiņu zem šofera beņķa, jo esmu redzējis, ka perekupi tā dara un tad var labāk pārdot.
Pārējās lietas izrunāsim dzīvē, jo šis ir jāredz. Ņemot vērā, ka nesteidzos pārdot, jo mašīnīte ļoti mīļa un laba pret mani, tad lūdzu nepiedāvāt nekādus absurdus ciparus, cena ir drusku runājam, bet par šokolādīti nedošu. Šis Tev nav nekāds mājsaimnieču Nissan Joke, Mersedes ir prestižs un reliģija.

Nezvaniet lai pateiktu cik daudz naudas Jums ir vai nav, nopelni un tad brauc skatīties. Mašīna mēdz būt Teikā, Centrā vai Siguldā, ja vēlēšanās apskatīt.

Lai Jums jauka diena.

Lai piesaistītu krievvalodīgo auditoriju, kaut arī pats runāju diezgan slikti un komunicēšu latviski, tomēr iztulkošu arī uz krievu valodu šo sludinājumu. SS liek rakstīt kirilicā tāpēc saturieties.

Оснеи хорошая машина из Васияс. Документи все порядке. Новая.”

Foto – ekrānuzņēmums no ss.lv

Pievienot komentāru