Īsta pasaka: šīs zodiaka zīmes saņems pārsteigumu jau šajā nedēļas nogalē

Tarologi pastāstīja, ka šajā nedēļas nogalē (30. septembrī un 1. oktobrī) tikai divu Zodiaka zīmju pārstāvjiem būs daudz patīkamu emociju.

Viņi nokļūs īstā pasakā un šīs dienas pavadīs labāk nekā jebkurš cits. Kam paveiksies – lasiet tālāk.

Jaunava

Taro kārtis Jaunavām sola interesantus notikumus. Jūs varēsiet ar galvu mesties piedzīvojumos. Nedomā par sliktām lietām un centies pēc iespējas vairāk iziet no mājas, dari to, kas tev patīk. Tu saņemsi negaidītu dāvanu, ko pasniegs cilvēks no pagātnes!

Atmet visus sirdsapziņas pārmetumus, tu patiešām esi pelnījis šīs brīvdienas. Tomēr noteikti atradīsies tādi, kas centīsies sabojāt tavu pasaku. Atrodi drosmi un nosaki robežas, nevienam nav tiesību tās pārkāpt.

Mežāzis

Mežāžiem jāgatavojas, lai nedēļas nogale būtu pēc iespējas jautrāka. Liktenis ir nolēmis apbērt jūs ar dāvanām un priecīgiem notikumiem. Gaidi labas ziņas, tās noteikti būs.

Lasi vēl: Pirmā palīdzība mājas apstākļos, gūstot apdegumu

Turklāt nedēļas nogalē tev izdosies uzlabot savu finansiālo stāvokli. Iespējams, tu saņemsi izdevīgu piedāvājumu. Neatsakies no darba, tas tevi nenogurdinās un ievērojami novērsīs no izklaidēm. Kāds pielūdzējs pasniegs negaidītu dāvanu – tas var būt bildinājums vai grezns ceļojums!

Leave a Comment