Irinas Bogdanas horoskops 2022. gada 21. decembrim visām zodiaka zīmēm

Trešdien, 2022. gada 21. decembrī, katrā gadījumā un jautājumā jābūt īpaši uzmanīgiem, brīdina Irina Bogdana.

Abiem.info žurnālisti strādāja ar astrologa prognozi šai dienai.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)
Šodien Auns atkal jutīs, ka dažas problēmas ir atgriezušās. Jums neatliek nekas cits kā gaidīt un cerēt, jo no jums maz ir atkarīgs. Vakarā būs pamats priekam.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)
No rīta Vērsis sakārtos lietas un uzdos pareizos jautājumus. Tagad ir pienācis laiks noskaidrot dažus punktus. Tad jums būs vairāk iespēju.

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)
Dvīņus šodien nedaudz sarūgtinās situācija ar mīļoto. Tomēr tas ir veltīgs uztraukums, viss būs labi. Un vēl jo vairāk jums.

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)
Vēži šodien atrodas pagrieziena punktā. Nāks eiforija un modrības zudums no patīkamām ziņām un situācijām. Neatslābsti, jo problēma vēl nav pazudusi.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)
Lauvas priecāsies, ka viņu bailes nebija pamatotas. Parūpējies par patīkamām rūpēm – un iegūsti to, ko tik ļoti vēlējies.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)
Jaunavas saņems atbildes uz saviem jautājumiem un priecāsies. Nostiprināsies finansiālā situācija un parādīsies garantija vēl lielākai veiksmei. Personīgajās attiecībās viss attīstās lieliski. Taču esiet piesardzīgs ar atklātām sarunām un ne ar vienu nepārrunājiet finanšu lietas.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)
Svariem šodien patiks daži ieguvumi, mājas darbi. Dari labus darbus un palīdzi. Esiet uzmanīgi vārdos un secinājumos. Paturiet savas šaubas pie sevis.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)
Skorpioniem nav slikta diena. Viss iet labi. Ir laba perspektīva. Jums pat nav jāpieliek lielas pūles. Esiet uzmanīgi ar elektroierīcēm.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)
Strēlnieki pareizi novērtēja situāciju un cilvēku. Ja uzticēsies, visu darīsi pareizi. Piedāvājums labs, pieņemiet to.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)
Mežāži ir optimistiski noskaņoti, un tam ir laba iemesla dēļ. Jūs veiksit pareizos soļus. Viss izrādās tā, kā tu sapņoji. Un ne tikai sapņoja, bet arī strādāja pie tā.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)
Ūdensvīri šodien būs diezgan laimīgi. Jūs nepaliksit bez uzmanības. Šķiet, ka šodien atradīsit to, ko meklējat. Vakarā atceries senu draugu, un ne velti.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)
Zivis šodien ir optimistiskas un draudzīgas. Diena sola naudas atlīdzību. Jums labāk ir piedot mazus aizvainojumus. Esiet uzmanīgi ar asiem priekšmetiem.

Pievienot komentāru