Irinas Bogdanas horoskops 2022. gada 19. decembrim visām zodiaka zīmēm

Kāda būs jaunās nedēļas pirmā darba diena, 2022. gada 19. decembris, katrai zodiaka zīmei, pastāstīja Irina Bogdana.

Abiem.info žurnālisti strādāja ar astrologa prognozi.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)
Auns šodien ir pievilcīgs ikvienam. Turklāt ikvienam no jums kaut ko vajadzēs. Jums būs laiks nodarboties ar savu biznesu un palīdzēt citiem, tostarp atbalstīt morāli un finansiāli. Par to jūs būsiet ļoti pateicīgs.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)
Daži panākumi pagriezīs Vērša galvu. Šodien ir laiks precīzi plānot savus tēriņus. Pretējā gadījumā jūs varat ļauties atkritumiem. Esiet uzmanīgi ar aprēķiniem, nekļūdieties.

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)
Dvīņiem klājas lieliski. Pastāv lieliska situācija, par kuru jūs pat neiedomājāties šādā formā. Nav brīnums, ka viņi mēģināja. Jums tikai jāuzmanās izrādīt savas jūtas.

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)
Vēži šodien būs negatīvu sajūtu ietekmē. Jūs varat justies nenovērtēts. Vakara zvans vai tikšanās uzlabos garastāvokli.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)
Lauvas ir lieliskas. Priecājieties pat par nelielu uzvaru un peļņu. Tikai pozitīva un ticība labākajam. Izmisums tiks sodīts ar zaudējumiem.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)
Jaunavai diena ir ļoti laba, rezultāts ir tāds, kādu gaidīji. Garastāvokli var sabojāt cilvēks, kurš tev nepatīk. Izturieties pret viņu savādāk, un viss izdosies.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)
Laba diena Svariem. Bet tikai tad, ja nopietnāk uztverat vārdus, ko dzirdējāt iepriekšējā dienā. Jums vajadzētu risināt finansiālās problēmas un atklāti runāt ar mīļoto. Kopā jūs kaut kā kļūdāties.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)
Skorpioni šodien, kā saka, celsies uz nepareizās kājas. Jūs gaida nepatīkama saruna. Tas, kādas būs attiecības, ir atkarīgs no jums. Bet nauda tevi šodien mīl.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)
Strēlnieks visu izdarīja maksimāli un tagad var droši gaidīt atlīdzību. Tas noteikti nāks naudas, veiksmes, liktenīgas tikšanās vai citu likteņa dāvanu veidā.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)
Mežāžiem pretrunīgu domu un darbību diena, patīkamas tikšanās un zināma nožēla. Jūs varat ietekmēt ne pārāk godīgi cilvēki un kļūdīties. Tos nevar izlabot.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)
Diena no Ūdensvīra prasīs koncentrēšanos, un tad viss nokārtosies. Šodien tev mēdz būt galva mākoņos, taču tev vajadzētu nopietni ķerties pie lietas. Jums nav daudz laika, tāpēc nenovērsieties no muļķībām.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)
Kopumā Zivju diena izvērtīsies labi. Jums uzreiz būs vairāki iemesli priekam. Tomēr jūs arī riskējat tērēt laiku un uzmanību nepateicīgam darbam vai cilvēkiem.

Pievienot komentāru