Ir pelnījusi! Princis Viljams pieprasa sievai princeses titulu, kāds bija viņa mammai

37 gadus vecais Kembridžas hercogs mēģina panākt jaunus noteikumus savai sievai. Princis Viljams ir paziņojis, ka Keitai Midltonei ir jānēsā tāds pats tituls, kāds bija viņa mammai, princesei Diānai.

Kembridžas hercogiene gada nogalē svinēja savu dzimšanas dienu. Astoņu laulībā pavadītu gadu laikā viņa ir panākusi Elizabetes II un citu monarhu atzinību. Keita ir kļuvusi par vienu no populārākajām britu karaliskās ģimenes pārstāvēm.

LASI VĒL: Četras kāzas un vienas bēres, kas ietekmēja prinča Harija dzīvi

Princis Viljams ir izteicis pārliecību, ka viņas nevainojamā uzvedība un kalpošana par labu monarhijai, ir jānovērtē visaugstākajā līmenī.

Viņš izteica vēlēšanos, lai viņa iegūtu princeses titulu, tāpat kā viņa mamma. Par to paziņoja karaliskais biogrāfs Ketija Nikolla. Lēdija Dī kļuva par Velsas princesi pēc savām kāzām ar princi Čārlzu.

“Neskatoties uz to, ka Viljamam tika piešķirs Kembridžas hercoga tituls, viņš ar sava galvenā palīga palīdzību savā kāzu dienā paziņoja, ka gribēja arī turpmāk saukties par princi Viljamu. Pēc kārtības, Keita, visticamāk tiks dēvēta par princesi Ketrīnu. Tas, bez šaubām, satricinās dažus karaliskās hierarhijas iestatījumus”, – paziņoja Ketija.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

COMMENTS

Pievienot komentāru