Iemaisiet 1 olu tieši kafijā: jūs pārsteigs pārsteidzošā garša

Jau sen zināms, ka kafija labi sader ar dažādām garšvielām vai sīrupu. Tomēr ir arī citas piedevas, kas var padarīt dzēriena garšu neaizmirstamu. Eksperti ir pastāstījuši par trim sastāvdaļām, pateicoties kurām kafija aizstās pat brokastis.

Pirmkārt, ir vērts pievērst uzmanību sviestam. Pietiek pievienot nelielu gabaliņu tieši tasītē. Pateicoties tam, kafija kļūs daudz kaloriskāka un viegli aizstās brokastis. Mainīsies arī dzēriena garša. Tā kļūs daudz maigāka, patīkamāka. Sviestu pirms pievienošanas kafijai var atdzesēt.

Kā alternatīvu var izmantot kokosriekstu eļļu. Tā veic savu uzdevumu tikpat labi kā iepriekšējais komponents. Tomēr kokosriekstu eļļa ir arī  cilvēka fizisko labsajūtu stiprinošs līdzeklis. Pietiek pievienot tikai dažas tējkarotes tieši kafijas tasītē. Kokosriekstu eļļa uzmundrina, bet garšu padara maigu. Tajā pašā laikā šī sastāvdaļa piešķirt zināmu sāta sajūtu.

Lasi vēl: Ar folijas gabaliņu notīriet šuves starp flīzēm vannas istabā: jūs pārsteigs tūlītējais rezultāts

Par vienu no oriģinālākajām kafijas piedevām tiek uzskatīta ola. Šajā gadījumā jāizmanto tikai dzeltenums. Tiesa, pirms lietošanas tas ir jāsaputo un tad tas ir jāpievieno glāzē. Šo triku izgudroja Āzijā. Tiek uzskatīts, ka ar šādu piedevu kafija var viegli aizstāt pat pilnvērtīgas brokastis.

Leave a Comment