Ar folijas gabaliņu notīriet šuves starp flīzēm vannas istabā: jūs pārsteigs tūlītējais rezultāts

Visbiežāk folija tiek izmantota dažādu ēdienu gatavošanai cepeškrāsnī. Tomēr šim materiālam var atrast arī daudz citu pielietojumu saimniecībā.

Piemēram, ar tās palīdzību būs iespējams notīrīt aptumšojušās šuves starp flīzēm. Piesārņojumu vienkārši noslaucīsiet ar folijas gabaliņu, un tie pazudīs.

Ar to var notīrīt arī gludekļa virsmu. Lai to izdarītu, jums būs nepieciešama folija un jebkura drāna (lupatiņa vai veca lieta). Folija gabaliņš jāieliek zem drānas, jāieslēdz gludeklis un jāgludina materiāls, līdz netīrumi no gludekļa virsmas nepazudīs.

Lasi vēl: Viesi no pagātnes: 3 lietas, kas būs modē 2024. gadā

Neaizmirstiet par standarta folijas lietošanas metodēm. To var izmantot, lai pārklātu cepamo paplāti vai veidni, tādējādi novēršot ēdiena pielipšanu un atvieglojot tīrīšanu. Daudzi domā, ka foliju var izmantot tikai cepeškrāsnī, tomēr, gatavojot ēdienu uz plīts, foliju var ieklāt arī parastā pannā. Šādi ēdiens nepielips, lai arī izmantosiet tikai dažus pilienus eļļas, bet pannas tīrīšana aizņems vien dažas minūtes.

Folija ir piemērota arī garšaugu (salātu, pētersīļu vai diļļu) uzglabāšanai. Vienkārši ievietojiet garšaugus folijā, satiniet un ievietojiet ledusskapī. Šādi garšaugi saglabāsies svaigi uz pusi ilgāku laiku.

Leave a Comment