Ielūdzam uz labdarības kampaņas „Palīdzi ieraudzīt – ziedo brilles līdzcilvēkiem” atklāšanas pasākumu

Ielūdzam jūs uz pasākuma „Palīdzi ieraudzīt – ziedo brilles līdzcilvēkiem” atklāšanu š.g. 6. jūnijā plkst. 16.00 optikas salonā „Metropole” 13. janvāra ielā 8 (u/v „Stockmann” 2. stāvā).

Briļļu ziedošanas pasākumu rīko optikas salonu tīkls „Metropole” un biedrība „Latvijas Sarkanais Krusts”. Šis ir jau piektais gads, kad Latvijas iedzīvotāji tiek aicināti atdāvāt brilles līdzcilvēkiem – gan optiskās, gan saulesbrilles.

Mūsdienās daudziem briļļu nēsātājiem plauktā putekļus krāj kāds briļļu pāris, kas vairs netiek lietots. Visbiežāk tāpēc, ka ir nopirkts modernāks ietvars vai saulesbrilles, vai arī redzes korekcija ir mainījusies. Tajā pašā laikā Latvijā ir daudz cilvēku, kuriem brilles būtu vajadzīgas, taču nevar tās atļauties nopirkt.

Tāpēc šī ir iespēja dot savām brillēm otru dzīvi. Ar biedrības „Latvijas Sarkanais Krusts” palīdzību tās atradīs savu jauno īpašnieku.

Kampaņu atbalsta arī daudzi sabiedrībā zināmi cilvēki, pasākumā piedalīsies un savas brilles labdarībai atdāvās TV un radio personība Baiba Sipeniece, LTV raidījumu vadītāji Uģis Joksts un Gusts Kikusts, autožurnālists Normunds Avotiņš, žurnāla „Lilit LOOK” galvenā redaktore Kristīne Rudzinska, zīmola SLOW dizainere Elīna Štobe u.c.

No 6. jūnija – 6. augustam brilles varēs ziedot 25 optikas salonos „Metropole” visā Latvijā.

Pievienot komentāru