Iegūsti sapņu figūru, nenodarot sev pāri! Kļuvu jaunāka par 20 gadiem, āda kļuva samtaina…

Ja tu vismaz kaut reizi es mēģinājusi notievēt, tad noteikti jau esi pārliecinājusies, cik mokpilna nodarbe tā var kļūt. Bet var taču savādāk! Jā, tas nebūs ātri. Jā, tas arī prasīs zināmus ierobežojumus.

Bet toties netiks radīts stress organismam, un līdzās tam tu pamanīsi patīkamas pārmaiņas ārējā izskatā.

Noslēpums ir linsēklas. Daudzi ir dzirdējuši, bet nebūs ne visi nolemj pamēģināt. Un velti! Galu galā šīs sīkās sēklas var sniegt tik lielu pienesumu mūsu veselībai, ka grēks ir nepamēģināt!

Linsēklas zarnu tīrīšanai

  1. Linsēklas ir ļoti noderīga sastāvdaļa ķermeņa attīrīšanai. Tās palielina vielmaiņu un palēnina organisma oksidācijas procesus. Bet tas nozīmē, ka tiek palēnināts novecošanās process.
  2. Sēklas lietojamas gan veselā, gan pulvera veidā. Tās ēd tukšā dūšā un pa virsu uzdzer kefīru. No linsēklu miltiem var cept maizi.
  3. Uzglabā linsēklas ledusskapī. Optimāli – keramikas traukā ar hermētisku vāku. Tad tās nesabojāsies. Ar linsēklu palīdzību tu vari ne tikai uzlabot savu veselību, bet arī samazināt svaru un pēc tam to uzturēt optimālā līmenī.
  4. Linsēklas ir labvēlīga mikroelementu un makroelementu krātuve. Tās satur polinepiesātinātās taukskābes, pateicoties kurām viss ķermenis darbojas kā pulkstenis. Linsēklās esošās vielas piešķir matiem mirdzumu un padara ādu veselīgu.
  5. Linu sēklu uzņemšana ir ļoti noderīga cilvēkiem ar zarnu trakta problēmām. Nokļūstot kuņģī, linsēklas uzbriest pateicoties to apvalkam. Gļotainā apvalka struktūra uzlabo zarnu peristaltiku, attīra to no fekāliju masām un izdedžiem.
  6. Lietojot linsēklas, mazinās apetīte, kas pasargā no pārēšanās. Kā arī tās pasargā no bada sajūtas. Ķuņģa tilpums laika gaitā samazināsies.
  7. Pareizi lietojot linsēklas, var zaudēt aptuveni 3 kilogramus mēnesī. Un tas ir bez papildus ierobežojumiem diētā! Lai sasniegtu šo rezultātu, pievieno 1 ēdamkaroti linsēklas (sasmalcinātas) kā piedevu ēdienam vai kefīram.
  8. Pēc 10 dienu lietošanas kursa, paņem 10 dienas pārtraukumu, un tad atkal turpini. Dzer daudz ūdeni, lai novērstu aizcietējumu.

Mēs esam sameklējuši, mūsuprāt, visefektīvāko linsēklu izmantošanas veidu, kas noteikti padarīs tavu ķermeni veselīgāku un ķermeni apburošāku!

Šķir nākošo lapu un iegūsti vērtīgu informāciju!

Pievienot komentāru