Herpes ārstēšana: 11 visefektīvākās tautas metodes

Ledus

Ledus lieliski palīdz pirmo herpes simptomu gadījumā. Vien sajūtot, ka jūsu lūpas pietūkst, pielieciet tām ledus gabaliņu. Tas mazinās tūsku un palēlinās slimības attīstību, tādā veidā palīdzot organismam ātrāk tikt galā ar infekciju.

Korvalols, valokordīns

“Korvalols” un “valokordīns” – tie ir sirds preparāti, kas spēj 24 stundu laikā novērst herpes parādīšanos uz sejas. Nepieciešams sāpīgās vietas sasmērēt ik pēc divām stundām, un herpe pazudīs, kā nebijusi.

Ķiploks

Ķiploks arī lieliski palīdz herpes gadījumā. Izspied vienu daiviņu ķiploka spiedē un uzliec iegūto putriņu uz sāpīgo vietu. Šī metode derēs tikai ārstēšanās mājās, bet tā ir ārkārtīgi efektīva!

Zobupasta ar mentolu

Uzsmērēt spēcīgi piparmētrainu, mentola zobupastu uz herpes skarto vietu.

Piens

Samitriniet vates tamponiņu pienā ar 1,5 % tauku satura, un uzlieciet uz herpes skarto vietu (ja nav piena ar nepieciešamo tauku saturu, var izmantot jebkuru). Nemazgājieties un neēdiet, kamēr piens pats uzsūksies. Šo procedūru atkārtojiet ik pēc 2 – 3 stundām, un jau uz vakara pusi tulzniņām vajadzētu pazust.

Lakrica

Lakricas sakne ir lielisks līdzeklis pret herpes vīrusu. Sasmalciniet to pulverī, pievienojiet tam vārošu ūdeni, lai izveidotos putrai līdzīga masa, un uzsmērējiet tieši uz izsitumu. Vislabāk šādu procedūru veikt tieši pirms miega, un no rīta vien nomazgāt no sejas lakricas pārpalikumus.

Piparmētras ēteriskā eļļa

Atšķirībā no ķiploka piparmētras ēteriskā eļļa ne tikai lieliski dziedē herpes izsitumus, bet arī lieliski smaržo. Tā kā to var droši izmantot pat publiskās vietās, trīs reizes dienā uzsmērējot uz iekaisušās ādas vietas.

Alveja

Tāpat pret herpes parādīšanos lieliski palīdz alvejas sula. Sasmērējiet ar to sāpīgo vietu ik pēc 2 stundām vai arī vienkārši pielieciet svaigi nolauztu lapiņu.

Herpes izsitumi uz lūpām lielākajā daļā gadījumā rodas zemas imunitātes dēļ, tāpēc ieteicams tieši šajā laikā uzturēt organismu. Tāpēc lietojiet polivitamīnu preparātus un bagātiniet savu ēdienkarti ar produktiem, kas satur selēni, cinku un B grupas vitamīnus – visas šīs vielas palīdz ātrāk sadziedēt jebkuras rētas.

Zinot šos vienkāršos padomus, jūs vairāk nepārdzīvosiet par savu ārējo izskatu herpes infekcijas saasinājuma laikā: mēs atklājām noslēpumu, kā mājas apstākļos izārstēt herpes vīrusu.

Un atcerieties, ka nav tik svarīgi, kādu herpes vīrusa ārstēšanas metodi jūs izvēlēsieties – tautas vai medikamentozo. Galvenais ir jāzin viens – herpes vīruss ir jāārstē, un ir jāseko līdzi tam, lai neinficētu apkārtējos.

Padalies ar šīm tautas metodēm ar saviem radiniekiem, draugiem, paziņām – viņi būs pateicīgi!

PIRMS JEBKURA PREPARĀTA, LĪDZEKĻA VAI ĀRSTNIECĪBAS METODES LIETOŠANAS OBLIGĀTI KONSULTĒJIETIES AR SAVU ĀRSTĒJOŠO ĀRSTU!

avots

Leave a Comment