Herpes ārstēšana: 11 visefektīvākās tautas metodes

Herpe uz lūpām vai tas, ko mēs dēvējam par sejas ādas apaukstēšanos, cilvēcei ir zināma jau sen. Herpe – tas ir parasts vīruss, kas dzīvo cilvēka organismā, un dažreiz liek par sevi manīt kā mazi pūslīši, kas izmetas visbiežāk mutes stūrīšos vai arī uz lūpām, bet dažreiz arī uz citām sejas ādas vietām.

Ūdeņraža pārskābe

Ja uz lūpas jau ir paspējušas izmesties pumpiņas, vislabāk tās izdedzināt ar ūdeņraža pārskābi. Dariet to ik pēc 2 – 3 stundām, un jau vakarā jūsu seja būs tīra. Procedūra ir nedaudz sāpīga, bet ļoti efektīva.

Ārstnieciskais spirts

Tiklīdz parādās nieze, vajag piededzināt ar ārstniecisko spirtu tik reizes, cik parādās nieze. Pēc 3 – 4 dienām viss pāries. Ārstēšana ar smērēm ilgst 7 – 10 dienas. Izvēlieties, kas labāk.

Propolisa uzlējums

Iekaisuma pūslīšus var piededzināt līdzekļiem, kas atrodas pie rokas. Piemēram, spirtā nostādināts propoliss labi sausina ādu, un neļauj iekaisuma pārvietoties uz blakus ādas laukumiem. Tāpat šī līdzekļa dezinficējošās īpašības veicina ātru herpes ārstēšanu.

Jāatgādina, ka pēc katras piededzināšanas apstrādātā vieta obligāti jāsasmērē ar treknu barojošu krēmu, lai izvairītos no nepatīkamas un spēcīgi sakairinātas ādas.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru