Gaišreģes Vangas pareģojums par 2024. gadu. Lūk, kas mūs sagaida…

Vangas pravietojumi par Ukrainu un Krieviju

Pētnieki ne viesiem gaišreģes pareģojumiem piešķīra nozīmi, bet velti. Piemēram, Vangas pareģojums par lieliem Krievijas Federācijas armijas zaudējumiem 2020.-2022. gadā bija tuvu patiesībai. Iespējams, vecā sieviete redzēja asiņainos notikumus Sīrijā un kara sākumu Ukrainā.

Gaišreģe bieži runāja alegoriski, neminot konkrētas personas un vietas. “21. gadsimtā karš izvērsīsies Melnās jūras valsts zemēs” – šos Vangas vārdus var interpretēt kā karadarbības sākumu Ukrainā.

1993. gadā Doņeckas žurnālists Konstantīns Dolgovs intervēja gaišreģi. Sievietes vārdi bija sarūgtinoši: viņa pareģoja, ka Ukrainas zeme kļūs melna no asinīm un kaimiņš dosies sist kaimiņu. “Citi bēgs, un jūs bēgsiet,” viņa teica Dolgovam.

Pēc gaišreģes domām, varas maiņa izraisīs briesmīgus notikumus, un miers Ukrainā iestāsies tikai tad, kad parādīsies jauns valdnieks. Vecā sieviete pareģoja, ka ieradīsies jauns Ukrainas līderis, kas būs visas tautas favorīts. Viņa ierašanās izraisīs neatgriezeniskas pārmaiņas kaimiņvalstu dzīvē.

Kad beigsies karš Ukrainā?

Neskaidri pravietojumi par karadarbības beigām ietver tikai vienu datumu – 2027. gadu. Iespējams, ka karš beigsies agrāk, taču vēl būs nepieciešams daudz laika, lai atjaunotu izpostītās pilsētas. Vanga arī pareģoja, ka laika posmā no 2022. līdz 2024. gadam veco pasaules kārtību nomainīs jauna. Pasaules politiskajā arēnā mainīsies spēku samērs: vadošās valstis pakāpeniski aizies ēnā, un to vietā nāks jauni spēlētāji.

Lasi vēl: Mūžīgās skaistules zelta noteikumi

Pirms ieiešanas jaunā laikmetā cilvēce saskarsies ar vairākiem nopietniem bruņotiem konfliktiem, jaunām bīstamām slimībām un pat badu. Cilvēces uzdevums ir ar cieņu stāties pretī šiem izaicinājumiem un stiprināt savu ticību un garu.

Eksperti Vangas prognozes par ASV un Eiropas valstu likteni 2024. gadā interpretē viennozīmīgi: visā pasaulē notiks pavērsiens. Taču pēc smagām grūtībām sekos straujas izaugsmes un atveseļošanās periods. Austrumeiropas valstis šajā nišā ieņems aktīvu pozīciju.

 

Leave a Comment