Gaidiet laimi pēc 40 gadiem: kuri sieviešu vārdi šajā vecumā nes veiksmi

Mēdz teikt, ka pēc četrdesmit gadu vecuma dzīve tikai sākas.

Jā, jaunība ir visbrīnišķīgākais laiks ikvienam: sapņi, aizrautība un interese iedvesmo daudziem piedzīvojumiem un sasniegumiem. Taču šajā vecumā ne visi vēl spēj sakārtot savas patiesās vēlmes un vērtības, jo daudzi saprot, ko īsti vēlas, tikai tad, kad kļūst vecāki.

Ja vēlaties uzzināt, kādu vārdu īpašnieces atradīs savu laimi uz 40 gadu sliekšņa, lasiet tālāk.

Aleksandra

Meitene ar šo vārdu dzīvo saskaņā ar savu plānu, kas ir ļoti detalizēti pārdomāts jau no mazotnes, vai arī saskaņā ar vecāku plānu. Pēc tam, kad Aleksandra pabeidz mācības skolā un universitātē, vairumā gadījumu – veiksmīgi, viņa iegūst prestižu darbu. Taču nereti meitene jūtas nelaimīga. Iemesls ir ļoti vienkāršs: Aleksandra neuzdrošinās atzīt sev un tuviniekiem, ka šāda dzīve viņai vairs neder. Un viņa tiecas pēc kaut kā vairāk, jo viņas vērtības un vēlmes ir mainījušās. Un tikai pēc 40 gadiem Aleksandra maina spēles noteikumus – tad sākas viņas pasaku dzīve, pilna prieka un laimes.

Katrīna

Jaunībā meitene cenšas no dzīves paņemt visu un vēl vairāk. Katrīna var mainīt augstskolas, darbu, partnerus, bet viņai ir ļoti grūti apstāties pie viena. Lai izlemtu par savām vēlmēm, jaunai sievietei ir nepieciešams laiks. Tāpēc Katrīna savā dzīvē skaidrību gūst pēc 40 gadu vecuma. Šajā laikā sieviete izmanto pieredzi, viņa jau saprot, kādas darbības un cilvēki viņu dara laimīgu. Tāpēc Katrīna viegli šķiras no pagātnes, atlaižot visus aizvainojumus, sāpes un kļūdas, un bauda jaunu dzīvi.

Lasi vēl:Sieviešu lietišķais stils: elegance un pārliecība katrā detaļā

Lolita

Šis trāpīgais vārds pieder sievietēm, kuras ir nedrošas. Bieži vien Lolita cieš savu kompleksu dēļ, bet viņas lepnums neļauj viņai meklēt speciālistu palīdzību vai patstāvīgi strādāt pie sevis. Tāpēc viņa var ilgi nēsāt apmierinātas un pašpārliecinātas dāmas masku. Lai gan Lolita var justies slikti, viņa nekad to neparādīs citiem. Ilgu laiku viņa var justies nelaimīga, jo viņai ir jāuztur dzelzs dāmas tēls. Tikai pēc četrdesmit gadiem Lolita saprot, ka ir veltīgi izšķērdējusi daudz laika. Tikai tāpēc, lai atstātu iespaidu uz cilvēkiem, kuri viņai ir vienaldzīgi. Pēc tam sieviete sāk patiesi mīlēt sevi un izbaudīt savu pilnvērtīgo dzīvi.

 

Pievienot komentāru