FOTO. Šajās brīvdienās Rīgā varēs satikt ļoti interesantus kaķus

25. un 26. februārī Rīgā, ATTA Centrā varēs satikt kaķus no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Somijas un pat Itālijas, kuri sacentīsies par skaistākā kaķa titulu starptautiskajā kaķu izstādē.

Publicitātes foto

Visi kaķu mīļotāji tiek aicināti apmeklēt izstādi, kur vienlaicīgi būs iespējams apskatīt vairāk nekā 130 kaķus – kopumā 21 šķirni: gan labi pazīstamos un iemīļotos Persijas un britu šķirņu kaķus, Meinkūnus un Sfinksus, gan arī retāk sastopamu šķirņu astainos – Ragdollus, Ēģiptes Mau, Kartēzijas un Ņevas Maskarādes, kā arī tiks prezentēts izstāžu mājas kaķis.

Publicitātes foto

Katru izstādes dienu notiks neatkarīgs vērtējums, kur Starptautiskie FIFe tiesneši no dažādām valstīm apskatīs un novērtēs katru kaķi un beigās izvēlēsies nominantus fināla sacensībām.

Publicitātes foto

Pēcpusdienā notiks fināls, kur katru dienu no katras šķirņu grupas seši kaķi saņems “Best in Show” (Labākais Izstādē) novērtējumu: labākais kaķēns un juniors, labākie sterilizētie dzīvnieki – runcis un kaķene, labākie pieaugušie dzīvnieki – runcis un kaķene, kopā 24 kaķi, no kuriem 4 iegūs arī “Best of Best” (Labākais no Labākajiem) atzīmi.

Publicitātes foto

Izstāde apmeklētājiem abas dienas būs atvērta no plkst. 10:00 līdz 16:00.

Ieejas biļetes cena pieaugušajiem – 1,50 EUR. Bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja bez maksas. Ģimenes komplekts – 2 pieaugušie + 1 bērns 7-18 g.v – 3 EUR.

Izstādi organizē “Kaķu mīļotāju klubu asociācija CFCA”, kas ir oficiālais un vienīgais organizācijas Federation Internationale Feline (FIFe) pārstāvis Latvijā.

Pievienot komentāru