Fizioterapeits ir atklājis, kas notiks ar ķermeni, ja uz divām nedēļām atteiksies no cukura

Ķermeņa darbība cukura ietekmē

Eritrocītam viegli jāpārnēsā skābeklis pa ķermeni, bet, ja uz tā ir daudz cukura, tas kļūst lipīgs un asinis attiecīgi iestrēgst. Tas rada asins recekļu veidošanās risku.

Turklāt asinīm ir šaurs ceļš cauri asinsvadiem, kapilāriem, bet skābekļa trūkums ir vide patogēniem, sēnītēm, dažādiem iekaisuma procesiem un imūnsistēmas problēmām.

“Kopumā jūs kļūstat mazāk darbspējīgi, jo jebkurai fiziskai aktivitātei ir nepieciešams skābeklis! Starp citu, arī bez skābekļa audi un nervi atmirst. Diabēta slimnieki jums pateiks, ka viņi jūt tirpšanu ekstremitātēs,” norādīja fizioterapeits.

Vladimirs arī norādīja, ka pastāv tāda parādība kā diabētiskā retinopātija. Acs tīklene ir neiroloģiski audi, kuriem ar asinsvadu sistēmas palīdzību ir jāsaņem skābeklis. Glaukoma, katarakta – vai esat par to dzirdējuši? Arī tās ir cukura sekas.

Atteikšanās no cukura uz divām nedēļām

Ja vismaz uz divām nedēļām atteiksieties no cukura, jūsu āda izskatīsies labāk, jums būs enerģija un jūs jutīsieties daudz labāk. Turklāt jūsu organisms attīrīsies no nevajadzīga stresa un orgāni sāks strādāt labāk.

 

Leave a Comment