Fani ir sajūsmā redzot, kā tagad izskatās 70 gadus vecais Džons Gudmens

Fani zaudēja valodu, redzot Džona Gudmena neticamās pārmaiņas.

70 gadus vecā kino zvaigzne svētdien Monako parādījās 62. Montekarlo TV festivālā, kur viņš izrādīja savu jauno izskatu pēc tam, kad vairāk nekā desmit gadu garumā viņam bija izdevies zaudēt lieko s.v.a.r.u.

Uzkāpjot uz pasākuma sarkanā paklāja, “Mošķīšu Universitātes” zvaigzne sajūsmināja fanus, pozējot melnā bleizerī ar platām smilškrāsas uzvalka biksēm un tumšas krāsas apaviem.

Aktieris šo izskatu apvienoja ar dzeltenu, rakstainu kaklasaiti un saules brillēm ar brūnu rāmi, piešķirot viņam dikti vasarīgu izskatu.

Gudmens pasākumā piedalījās kā festivāla žūrijas priekšsēdētājs.

Runājot par lēmumu viņu iecelt amatā, Lorāna Puona, festivāla organizatore raksturoja viņu kā “leģendu”.

“Džons Gudmens, godīgi sakot, ir leģenda,” Puona teica žurnālam Variety. “Mans mazdēls viņu mīl, mana māte viņu mīl, un es viņu mīlu.”

Viņa turpināja: “Viņš ir šķērsojis vairākas paaudzes ar fenomenālu kino karjeru un tikpat fenomenālu televīzijas karjeru. Viņš ir darījis to visu, nospēlējis katru lomu. Ja viņš nebūtu žūrijas vadītājs, mēs viņam piešķirtu savu balvu par mūža ieguldījumu.”

Gudmens 2007. gadā atklāja, ka viņš uzsāku savu svara zaudēšanas ceļojumu, un šķiet, ka viss smagais darbs, ko viņš ir ieguldījis savu mērķu sasniegšanā, beidzot ir atmaksājies.

Runājot ar radio vadītāju Hovardu Stērnu 2016. gadā, 70 gadus vecais vīrietis atklāja, ka jāmaina savs dzīvesveids.

“Es to darīju lēni. Es tikai gribēju mainīt savu dzīvesveidu,” viņš atzina. “Tas ir nepārtraukts process visu manu atlikušo mūžu. Tu katru dienu skaties spogulī un saki: “Man ar šo jātiek galā visu atlikušo dienu, man ir jātiek galā ar šo šmuci?””

Gadu vēlāk, 2017. gadā, viņš arī runāja par dramatiskajām pārmaiņām svari zaudēšanas procesā: “Agrāk es paņēmu trīs mēnešus, zaudēju 60 vai 70 mārciņas, tad apbalvoju sevi ar sešpaku vai jebko citu, un vienkārši aizgāju atpakaļ pie vecajiem ieradumiem. Šoreiz es gribēju to darīt lēnām. Kustēties, vingrot. Es tuvojos vecumam, kad vairs nevaru atļauties sēdēt mierā,” norāda aktieris.

Lūk svaigākā aktiera bilde:

COMMENTS

Leave a Comment