Dvīņus sagaida liktenīga tikšanās, bet Strēlniekus – iespaidīga uzvara: horoskops 2023. gada 26. jūnijam

Visiem zodiaka apļa pārstāvjiem astrologi ir izstrādājuši prognozi pirmdienai, 2023. gada 26. jūnijam. Speciālisti iesaka šajā dienā slēgt visus aktuālos jautājumus, lai jaunu nedēļu sāktu ar mierīgu dvēseli un tīru sirdsapziņu.

Abiem žurnālisti strādāja ar horoskopu šīs nedēļas pirmajā dienā.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)
Šī būs labvēlīga diena. Auns ir vitalitātes un enerģijas pilns. Turklāt būs laimīgas apstākļu sakritības. Izmantojiet visas šīs priekšrocības.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)
Vērsis pēkšņi var krist panikā. Un tam nebūs redzama iemesla. Labāk neklausies savā iekšējā balsī – tā var tevi maldināt.

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)
Dvīņiem šajā dienā liktenis sagādās svarīgu tikšanos. Nav zināms, vai šī būs jauna iepazīšanās vai saziņa ar senu draugu. Jebkurā gadījumā šis kontakts atstās jūsu atmiņā spilgtu un patīkamu zīmi.

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)
Šī ir lieliska diena radošiem Vēžiem. Ļoti auglīgs laiks, kad pie jums rodas unikālas idejas. Mēģiniet tos īstenot nekavējoties un nepievilt savu mūzu.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)
Lauvas varēs tikt galā ar ienaidniekiem. Tas galvenokārt attiecas uz profesionālo sfēru. Neviena verbālā cīņa jums nav briesmīga – jums ir dzelžaini argumenti. Jūtieties brīvi izmantot tos savā labā un neizvairieties no tikšanās ar pretiniekiem.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)
Jaunavas astrologi šajā dienā iesaka būt pēc iespējas uzmanīgākam uzturā. Neaizraujieties ar nepazīstamu un smagu ēdienu, lai nerastos veselības problēmas.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)
Svariem astrologi iesaka nodarboties ar sportu. Turklāt šajā dienā nevajadzētu ilgi gulēt, kā arī jāpavada vairāk laika svaigā gaisā.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)
Skorpioniem vienreiz par visām reizēm jāatsakās no sliktiem ieradumiem. Turklāt, ja jums nepatīk kaut ko darīt, jūs vienmēr varat pateikt nē.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)
Strēlniekam būs verbāla konfrontācija, tāpēc jums tai ir pienācīgi jāsagatavojas. Saņemiet visus nepieciešamos argumentus un runājiet pārliecinoši. Šajā gadījumā jūs sagaida iespaidīga uzvara.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)
Mežāzis 26. jūnijā labāk neriskēt. Ja jums ir nopietnas un darbietilpīgas lietas, labāk ir uzkrāt palīgus. Nevajadzētu uzņemties visu uzreiz un pat patstāvīgi.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)
Ūdensvīram būs jāatrisina kāda konflikts. Esi gudrs, objektīvs un nenostājies vienā pusē, lai no tiesneša nepārvērstos par dalībnieku.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)
Gudrība no Zivīm prasīs 26. jūnija dienu. Pirms kaut ko darāt, rūpīgi analizējiet situāciju un padomājiet par savas rīcības sekām.

Leave a Comment