“Esmu izsmelts….” – latviešu iemīļotais komponists Raimonds Pauls vairs neko neslēpj…

Foto – ekrānuzņēmums

Rīt, 12.janvārī, Latvijā mīlētākais komponists Maestro Raimonds Pauls svinēs savu 88.dzimšanas dienu. Žurnālam “Privātā Dzīve” viņš atklājis, kādi ir viņa jubilejas svinību plāni.

Komponists kā ierasti ir lakonisks: “Nu, kāda jubilejas svinēšana, Dievs pasarg!”.

Viņš žurnālam saka, ka dzimšanas diena ir kā kārtējais atskaites punkts, un kāds nu tas esot, tāds esot.

“Es pats pat jubilejas koncertu nerīkoju. Kaut ko pirms jubilejas parunāšu ar Volmāru raidījumā “Daudz laimes, jubilār!”, un pietiek. Man viss ir, man neko nevajag, paldies!” – saka Pauls.

Vienīgais, par ko komponistam esot žēl, ir tas, ka drīzumā beigsies koncerti “Vīrieši labākajos gados”, ko viņš spēlē kopā ar talantīgo aktieri Andri Keišu. “Neatceros, kad mums kādreiz tik jautri būtu gājis!” – viņš priecīgs.

Tomēr viņš arī atzīst, ka jūtas tomēr jau noguris: “Nu negribu vairs tos koncertus, esmu izsmelts – izspēlējies krustām šķērsām.”

Foto – ekrānuzņēmums

Runājot par dzimšanas dienas dāvanu, ko viņš vislabprātāk vēlētos saņemt, komponists žurnālam saka: “Nekad man neviens neuzdāvinās mieru un klusumu, bet tas nenāktu par sliktu, it sevišķi manos gados. Bet… Pateicoties jums visiem, es vēl esmu!”

Lasi vēl: “Kā var ko tādu saglabāt? Esot tam, kas viņš ir?” – aktieris Andris Keišs neslēpj savu izbrīnu par komponistu Raimondu Paulu

Pagājušais gads komponistam bija ļoti grūts – aizsaulē devās viņa mīļotā sieva Lana Paula. Pēc lielā satricinājuma viņš visu savu laiku veltījis koncertiem.

Visu interviju ar Raimondu Paulu var izlasīt žurnāla “Privātā Dzīve” 9.janvāra numurā.

Intervija ar Raimondu Paulu raidījumā “Rezervēts”:

Pievienot komentāru