Es esmu jurists, un esmu šķīris jau vairāk nekā 1000 pārus. Šeit ir mani 6 padomi tiem, kuri vēlas glābt laulību

3. Neļaujiet seksam pārvērsties par rutīnu.

Monogāmā laulībā abi partneri zina, ka patīk viens otram, un ar gadiem izveido sava veida “labāko hītu” paku, ko izmanto seksuālā kontakta laikā. Bet ar labiem nodomiem tiek izveidota situācija, kad aptuveni vienās un tajās pašās dienās vai naktīs viņi dara aptuveni vienādas lietas. Rezultātā sekss kļūst parasts, paredzams un, pēc kāda laika, spiedošs. Kas arī liek meklēt iespaidus kaut kur malā.

4. Pārstājiet orientēties uz Instagram.

Sociālie mediji – tā ir vesela problēmu izlase, bet izplatītāks ir nepareizi attēlota dzīve, kādu tie patstāvīgi rāda mums. Bija laiks, kad par piemēru, kā dzīvot laulībā, rādīja viņu vecāki, vecmāmiņa ar vectētiņu vai, iespējams, laimīgs pāris uz ielas. Tagad daudzi cilvēki savas idejas un viedokli veido, balstoties uz to, ko tie redz Facebook un citos sociālajos kanālos.

“Kas ir Facebook?” – jautā Sekstons. “Tā ir paša reklāma. Tā ir nofotošopēta jūsu dzīves versija. Tāpēc visi publicē labākās fotogrāfijas no savas laulības labākajiem brīžiem. Un jūs skatāties un domājat: “O, manas laulības ir galīgi garām, salīdzinājumā ar šo”. Tīkli ļauj jums ieraudzīt tikai brīžus un tēlus no viņu dzīves, un laulības tādas, kādas viņi vēlas, lai jūs ieraudzītu”.

5. Neesiet idioti sociālajos tīklos.

Cits satraucošs sociālo tīklu aspekts ir tas, ka viņi jums dod logu, caur kuru jūs varat sazināties ar potenciālajiem mīļākajiem. Sekstona grāmatā ir nodaļa ar nosaukumu “Ja jūs vēlētos izgudrot mašīnu, kas radītu neuzticību, to sauktu Facebook”. Viņš nekļūdās.

“Man ir ļoti daudz klientu, kuru šķiršanās sākās Facebook dēļ. Pēc manām domām Facebook ir vistoksiskākā mājaslapa attiecībām, kāda vispār eksistē”.

Sekstons apgalvo, ka sociālo tīklu problēma ir tajā, ka lielāka daļa platformu ne tikai mudina mūs sazināties ar cilvēkiem, bet arī to, ka saziņa ar tiem caur sociālajiem tīkliem sniedz mums rīcības brīvību.

Ja jūs vienkārši pieietu pie jūsu kaimiņa sievas un sāktu ar viņu sarunāties, cilvēki uz jums skatītos kā “Ei, kāpēc tu sarunājies ar to sievieti? Bet, ja Facebook tu raksti: “Oho, es redzēju, ka jūs bijāt Arubā. Kur jūs palikāt? Mēs plānojam tur doties. Tagad jums ir ticams attaisnojums, kāpēc jūs uzsākāt saziņu”.

6. Nekad neaizmirstiet, kāpēc apprecējāties.

Lai cik neprātīgi tas arī skanētu, bet cilvēki, kuri apprecējās, jo domāja, ka tā vajag, tikai tagad, pēc vairākiem gadiem, atzīst, ka nav iedomājušies, kā tas būs. “Cilvēki ļoti bieži neuzdod sev galveno jautājumu: “Kāpēc es precos? Ko es gribu no šīm laulībām iegūt?” – stāsta Sekstons.

Ja jūsu laulības jūk un brūk, uzdodiet sev jautājumu – ko jūs darāt nepareizi? Kurus punktus esat palaiduši garām?

avots: lifter.world

Pievienot komentāru