Eksperte nosaukusi suvenīrus, kas jums vienmēr jāpērk brīvdienās

Atvaļinājuma laikā pie jūras ikviens bieži pērk suvenīrus radiniekiem. Tomēr šādi pirkumi var šķist veltīgi, jo var nopirkt nevajadzīgu lietu.

Ceļojumu eksperte nosauca divas lietas, ko viņa vienmēr pērk atvaļinājuma laikā. Par to ziņo tīmekļa vietne The Sun.

Amerikāņu vēsturniece un TV raidījumu vadītāja Betānija Hjūza tiek uzskatīta par ceļojumu eksperti. Tas viss tāpēc, ka viņa nepārtraukti ceļo pa pasauli. Tā kā viņa ir pavadījusi tik daudz laika ceļojumos, viņa ir iemācījusies dažas lietas un dalījusies ar labākajiem padomiem.

Pēc viņas domām, labākais, ko vienmēr iegādāties dāvanā, ir šalle un burka medus.

“Man vienmēr ir čemodāns, pilns ar šallēm,” piebilda Betānija Hjūza.

Televīzijas raidījumu vadītāja norādīja, ka šalli var izmantot, lai noslaucītu sviedrus, palīdzētu saglabāt siltumu un pat kalpotu kā žņaugs, ja nokļūstat nepatikšanās. Gadu gaitā viņa ir sakrājusi veselu šalles kolekciju no Indijas un Stambulas bazāriem.

Runājot par medu, viņa stāsta, ka viņas virtuvē pie sienas ir “arheoloģiska kolekcija” ar medus podiem. Viņas kolekcija ir tik liela, it kā viņa nekad mūžā nebūs nogaršojusi savu krājumu. Viņa atved medu no visām vietām, kur ir bijusi.

Ko ir svarīgi zināt

Hjūza arī ieteica nekad neaizmirst, ka esat viesis svešā valstī un jums ir jāciena tās iedzīvotāji. Fotografējot, pat ja tas ir tikai jūsu mobilais tālrunis, pārliecinieties, vai tur to drīkst darīt. Tam nav jābūt juridiski atļautam. Tā var “atbalstīt” cilvēkus, ar kuriem esat kopā.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 53%

0%

Vēl viens viņas ieteiktais paņēmiens ir sapakot divus koferus, pat ja lidostā par to ir jāmaksā papildus. Hjūza piebilda, ka šos koferus vajadzētu sapildīt ar vienādiem priekšmetiem gadījumam, ja kaut kas pazustu.

 

Pievienot komentāru