Dvīņiem var būt vilšanās, bet Jaunavu gaida lieli jaunumi un sasniegumi; Dienas horoskops 23. decembrim visām zodiaka zīmēm

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Šī diena Jaunavām solās būt daudzsološa. Tevi gaida pēkšņi ieguvumi un svarīgi jaunumi. Šodien pievērs uzmanību sev, apmeklē skaistumkopšanas salonu, atsvaidzini garderobi – tas tev sagādās priecīgas emocijas.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svariem šī diena vēsta zināmas grūtības, taču tu neapjuksi un pat sasniegsi lieliskus rezultātus. Esi uzmanīgs, tevi var apciemot intrigas.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris).
Skorpioni šodien var būt steidzīgi, tāpēc nevar izslēgt kļūdas. Zvaigznes iesaka atrast laiku, lai sazinātos ar tuviniekiem. Jums ir svarīgas kopīgas tēmas.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris).
Šī ir darbīga, bet aizraujoša diena Strēlniekiem. Tev gaidāmi jautājumi no visām pusēm. Neļauj nevienam iejaukties tavās lietās un manipulēt ar tevi.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris).
Mežāzim diena solās būt laba, interesanta un veiksmīga. Apstākļi būs tavā pusē, un tu pratīsi tos maksimāli izmantot.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīru uzmanība šodien būs vērsta uz to, kas ir svarīgs viņu nākotnei. Iespējams, ka ar savu tiešajiem izteikumiem tu kādu nejauši aizskarsi, taču maz ticams, ka tas tevi ļoti sadusmos.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivīm šī diena būs izaicinoša, bet ļoti daudzsološa. Esi uzmanīgs, strādājot ar dokumentiem. Turklāt tavā priekšā var atklāties kāds noslēpums, kas liks tev būt pārsteigtam.

Leave a Comment