Desmit acīmredzamas pazīmes: kā saprast, ka attiecībās pret tevi izturas necienīgi

Rupja izturēšanās

Jebkura rupja rīcība vai vārdi ir acīmredzama necieņa pret jums un jūsu jūtām. Veselīgās attiecībās nekad nebūs vietas rupjiem mēģinājumiem ievainot jūsu partnera jūtas.

Salīdzināšana ar bijušajiem

Kā jūs saprotat, ka neesat novērtēts un cienīts? Acīmredzot salīdzinājumi ar partnera pagātni lielākajai daļai cilvēku būs sāpīgi, īpaši, ja tie ir par labu bijušajiem. Ja jums pārāk bieži stāsta par iepriekšējiem mīļotajiem, ir vērts dot mājienu, ka tas ir necienīgi.

Nepievērš uzmanību

Ja partneris vai partnere nemaz neinteresējas par jūsu pārdzīvojumiem, bieži vien iet garām jūsu mēģinājumiem izkratīt dvēseli vai stāstiem par to, kā pagāja diena, iespējams, ka pret jums izturas bez pienācīgas cieņas.

Ziņu ignorēšana

Ja tā ir regulāra parādība, nevis vienreizējs gadījums, īpaši, ja jūsu partneris savas profesijas dēļ var uzturēt kontaktu visas dienas garumā, nav grūti nojaust, kur ir problēma. Acīmredzot pastāv uzskats, ka jūs var ignorēt. Tāpēc par cieņu attiecībās noteikti nav runas.

Neievēro jūsu uzskatus

Protams, ja diviem pieaugušajiem dzīvē ir atšķirīgi uzskati, tas ir normāli. Domstarpības nekādā veidā nedrīkst kaitēt jūsu attiecībām. Tomēr tā tas ir tikai ar vienu nosacījumu: ja partneri respektē viens otru. Ja viņi to nedara, tad bieži vien tiek ignorēti otra cilvēka uzskati.

 

 

Leave a Comment