Desmit acīmredzamas pazīmes: kā saprast, ka attiecībās pret tevi izturas necienīgi

Nav iespējams iedomāties pilnvērtīgas attiecības bez cieņas. Ja nevēlaties kļūt par marioneti kāda cita rokās, pārliecinieties, vai jūsu partneris jūs patiešām vērtē un ciena.

Šīs ir desmit pazīmes, kurām vajadzētu pievērst uzmanību. Ja tās ir sastopamas jūsu attiecībās, tad jūsu partneris jūs neciena.

Flirtēšana ar citiem

Kā jūs varat zināt, vai attiecībās pret jums izturas necienīgi? Jebkurš flirts aiz muguras vai atklāts partnera priekšā liecina, ka jūsu partneris jūs nemaz nenovērtē. Un nevajadzētu ticēt pasakām, ka tas viss ir tikai nevainīgi joki. Pat visvieglākais flirts, īpaši, ja tas notiek jūsu acu priekšā, ir necieņas izpausme.

Pazemošana publiskā vietā

Visļaunākais, ko jūsu partneris var izdarīt, ir pazemojoši joki vai pārmetumi citu cilvēku klātbūtnē. Šāda uzvedība nav džentlmeņa vai labi audzinātas meitenes cienīga. Vīrietis, kurš jūs ciena, nekad jūs neapkauno pat tad, ja viņš par kaut ko ir neapmierināts.

Informācijas slēpšana

Informācijas noklusēšana norāda uz to, ka ir kaut kas, ko tev nevajadzētu zināt, un tas neizklausās pēc mīlestības, vai ne? Jūtīgs partneris uzskata, ka jūs vienmēr esat pelnījis zināt patiesību. Un tādi attaisnojumi kā “es negribēju, lai tu uztraucies” parasti izskan attiecībās, kurās trūkst uzticības.

Par jums tiek aizmirsts sabiedrībā

Ja partnerim jauni paziņas vai pat seni draugi ir svarīgāki par jums, tas ir iemesls dziļi aizdomāties. Varbūt šādas attiecības pat nav vērts turpināt. Turklāt nevajadzētu rēķināties ar kaut ko nopietnu, ja kompānija vispār nepievērš jums uzmanību vai izvairās no jums.

Lasi vēl: Šīs zodiaka zīmes pavisam drīz sāks jaunu dzīvi

Plānu atcelšana pēdējā brīdī

Ja cilvēks tiek patiesi novērtēts, viņš ļaunprātīgi neizmantos tuvību un gatavību piedot. Jums vajadzētu padomāt divreiz, ja jūsu partneris bieži kavē vai pat atceļ plānus pēdējā brīdī. Šķiet, ka ar jums tiek socializēts tikai tad, kad nav neviena interesantāka kandidāta.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment