Dažreiz gribas kāpostu tīteņus šeit un tagad, bet kāpostu vārīšana prasa tik ilgu laiku, labi, ka tagad es zinu viltību

Dažas saimnieces ļoti reti gatavo kāpostu tīteņus, jo domā, ka ar tiem būs vajadzīgs ilgs laiks. Kāpostu lapu sagatavošana ir īpaši mulsinoša iesācēju pavāriem. Bet, lai palutinātu savus mīļos ar šo gardo ēdienu, jums nav jāpavada visa diena virtuvē. Galu galā, jūs varat veikt sagatavošanās darbus vakarā, un rīt no rīta vai, piemēram, pusdienās ietīt kāpostu tīteņus. Ir vairāki veidi, kā ātri sagatavot kāpostus kāpostu tīteņiem un ievērojami samazināt gatavošanas laiku.

Kā tas darbojas, mēs jums pastāstīsim šodienas rakstā.

Kāposti kāpostu tīteņiem ārā

Lai sagatavotās kāpostu lapas būtu plānas un skaistas, jāizvēlas pareizā kāpostu šķirne. Cietas, apaļas un smagas galvas ar cietām lapām nederēs. Labāk ir ņemt platus un plakanus paraugus, kuriem ir gludas un plānas lapas. No vairākām kāpostu galvām izvēlieties to, kas būs vieglāks.

Ir dažādi veidi, kā sagatavot kāpostus kāpostu tīteņiem.

Lasi arī: Izcepu “Austiņas” cepumus, daudzslāņu tekstūra, nesalīdzināms aromāts: tāds gardums

Lasi arī: Medū glazētas vistas recepte, maiga, mūtē kūstoša gaļa

1.Kāpostus kāpostu tīteņiem varat sagatavot iepriekš. Pirms boršča, soļankas vai sautējuma pagatavošanas kāpostam rūpīgi jānogriež augšdaļa, jāietin maisiņā un jāieliek saldētavā. Nolēmu uztaisīt kāpostu tīteņus – izņēmu ārā un atkausēju! Lapas izrādās skaistas, vijīgas un bez raupjām vēnām.

2.Jūs varat sasaldēt veselu kāpostu galvu. To nepieciešams nomizot no augšējām lapām, izgriezt kātiņu, ietīt maisiņā un ievietot saldētavā. Tas jādara, kad kāpostu ir daudz un tie sāk bojāties. Pēc tam to izņem pēc vajadzības un atkausē, kad plāno gatavot kāpostu tīteņus.

3.Jūs varat ātri pagatavot kāpostus kāpostu tīteņiem mikroviļņu krāsnī. Kāpostu galva jānotīra (nomazgā), no tās jānoņem bojātās lapas un ar lielu nazi jāizgriež kātiņš. Mikroviļņu krāsns jāiestata uz 800 W un tajā 10–12 minūtes jātvaicē kāpostgalva, kas sver no 1,5 kg līdz 2 kg.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment