Daiļā latviešu aktrise Lelde Dreimane iekļuvusi nelaimes gadījumā

Foto – ekrānuzņēmums

Šovā “Vakariņš” ar savējiem vairākas Latvijas slavenības, tostarp izskatīgā un talantīgā aktrise Lelde Dreimane viesojās pie muzikāliem brāļiem, kuri abi spēlē grupā. Šoreiz gan Lelde izskatījās nedaudz citādi, nekā ierasts. Kas bija noticis?

Savulaik, viesojoties intervijā raidījumā “Femme Fatale”, Lelde pastāstīja, ka viņa bija veiksmīgi pievērusies modeles karjerai un kādu laiku arī strādājusi par modeli Turcijā.

“Ilgāk par trīsarpus nedēļām es to vairāk neizturēju. Tas ir nežēlīgi smags darbs! Tā braukāšana tajā mazajā busā, kurā ir pilns ar modelēm un mūs vadā pa to Stambulu… Iedomājies, plus 40 grādos!” – stāstīja Lelde.

Foto – ekrānuzņēmums

Stambula arī esot ļoti liela pilsēta – no viena gala līdz otram ir, ko braukt, pie tam pilsētā ir arī daudz sastrēgumu.

Lasi vēl: VIDEO. “Toreiz viņš izskatījās nedaudz traks!”: TV personība Baiba Sipeniece-Gavare negaidīti pastāsta atklāsmi par kādu Latvijā ļoti pazīstamu vīrieti

“Es atceros, ka kaut kādās pirmajās dienās es prasu meitenēm – cikos mums ir pusdienu pauzes, cikos mēs ejam ēst? Viņas tur kaut ko smejas, ka viņas taču esot modeles, tāpēc neēd. Es domāju, jā, kā tad, zinu es šito… Pēc tam, kaut kādā trešajā, ceturtajā, piektajā dienā es skatos – tiešām nav pusdienu pauzes. Tātad, ko viņi domā par mums? Ka mēs esam kā roboti! Viņi mūs redz kā tās, kas braukā uz kastingiem un pelna naudu sev nedaudz un aģentūrai – daudz vairāk,” – tā Lelde.

Foto – ekrānuzņēmums

Savukārt šovā “Vakariņš ar savējiem”, Lelde ieradās ar lauz*u potīti. Baudot maltīti pie galda, viens no brāļiem vaicā, kā tas noticis?

Izpildi testu!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 70%

0%

“Vasarā man bija filmēšana un bija tāda aina, kur mums ar Kašeru ir jāskrien pa bruģi, bet man ir augstpapēžu kurpes. Un, vārdu sakot, pie kaut kāda “sestā dubļa”, tu esi jau tik ļoti atslābis – tu skrien, skrien un vienā brīdī “hrrr”. Es toreiz neaizgāju pie fizioterapeites, jo sadz**s taču, viss būs kārtībā. Un tā arī bija! Bet līdz brīdim, kad es sāku trenēties pludmales volejbolā…” – stāsta aktrise.

Foto – ekrānuzņēmums

Izrādās, ka potītē ir tāds kauliņš, kura nosaukums izklausoties pēc “fabulas”: “Bet labā ziņa ir tā, ka tur nekas nav jāģi**sē, nu neko, sešas nedēļas tagad tā mierīgāk…”.

 

Pievienot komentāru