Biedrības namā Visu mīlētāju dienu svinēs kopā ar “Baritoniem” un grupu “Liepavots”

Tuvojas gada visromantiskākie svētki – Valentīndiena, kurai par godu Liepājas Latviešu biedrības namā 15. februārī plkst. 20:00 norisināsies grupas “Liepavots” Valentīndienas koncertprogramma “Tavā tuvumā”.

Pirmo reizi uz Biedrības nama skatuves dzirdēsim arī TV šova “X Faktors” jauno dziedošo talantu, 2. vietas ieguvēju – šarmanto puišu grupu “BARITONI”, kuri šova laikā guva ievērojamu popularitāti, paspējot iekarot teju ikvienas dāmas sirdi. Vakara gaitā īpašas svētku emocijas sniegs koši un neaizmirstami, ar sievišķīgu šarmu un grāciju apvīti vēderdejotāju priekšnesumi.

Zem grupas nosaukuma “Baritoni” slēpjas četri puiši no Rēzeknes – Mārtiņš Strods, Normunds Litovnieks, Artūrs Puncuļs un Ingars Puncuļs, kuru kopīgais ceļš aizsākās piedaloties šovā “Koru Kari” un 2018. gadā populārajā muzikālajā televīzijas šovā “X Faktors” finālā iegūstot 2. vietu. “Baritoni” apmeklētājiem būs sarūpējuši mīlestības dienai atbilstošu koncertprogrammu, kurā ikviens varēs saklausīt sirsnīgas un jautras melodijas gan no grupas repertuāra, gan arī tautā iemīļotas un pazīstamas melodijas, kuru ritmos ikviens varēs patīkami atpūsties un izdejoties.

Vakara turpinājumā pirmo reizi uz Biedrības nama skatuves kāps ilgi gaidītā grupa “Liepavots” no Jēkabpils. Grupas sastāvā ir Māris Tālbergs (vokāls, ģitāra, vairāku dziesmu autors), Raitis Bužoks (vokāls, ģitāra), Sergejs Gurtiņš (vokāls, akustiskā ģitāra, solo un ritma ģitāra, basģitāra, taustiņinstrumenti, aranžējumi). 2017. gadā “Liepavots” atzīmēja savu 15. dzimšanas dienu. Šo gadu laikā grupa izdevusi divus albumus (“Ilgu krasti” 2002. gadā un “Tavā tuvumā” 2004. gadā). Grupa aktīvi koncertē un guvusi panākumus ne vien Latvijā, bet arī aiz tās robežām, piedaloties dažādos ārvalstīs rīkotajos mūzikas festivālos.

Lai šis pasākums paliktu atmiņā, skaistākos balles mirkļus varēs iemūžināt tematiskajā Mīlestības fotostūrītī.

Liepājnieki un pilsētas viesi aicināti dalīties mīlestībā ar sev mīļiem un tuviem cilvēkiem, izbaudot romantisku Valentīndienas deju vakaru pacilājošās svētku sajūtās greznajā Liepājas Latviešu biedrības nama zālē!

Biļešu iepriekšpārdošana un galdiņu rezervācija Biedrības nama Info centrā darba dienās no plkst. 10.00 līdz 17.00 vai zvanot pa tālr. 63423829.

Pievienot komentāru