Bez atlūzām un iegriezumiem: kā droši satīrīt saplēstu stiklu

Dzīvē gadās dažādas situācijas. Piemēram, jūs varat nomest glāzi, un tā sadalīsies tūkstošiem mazu gabaliņu.

Vienmēr jāpārliecinās, ka esat savācis visu stiklu no galda virsmas vai grīdas. Lai vēlāk uz tā neuzkāptu.

Padomi un triki stāsta, kā droši savākt sasistu stiklu, lai nesavainotos.

Kā ātri savākt saplīsušo stiklu: soli pa solim

1 Lielie gruži. Vispirms ir jānoņem visas lielās atlūzas. Lai to izdarītu, var būt nepieciešams izmantot spilgtu lukturīti. Pat kaut ko tādu, kas ir jūsu telefonā. Šādā veidā jūs noteikti redzēsiet visus stikla gabaliņus un varēsiet tos uzmanīgi savākt ar cimdotu roku. Pirms izmetat gružus atkritumu tvertnē, ievietojiet tos vecā avīzē vai cita veida papīrā. Galu galā, jūs taču nevēlaties, lai vēlāk, izvedot atkritumus no mājas, jūs sevi sagrieztu.

2. Slauciet vai izmantojiet putekļsūcēju. Tālāk jums ir jāattīra virsma no sīkiem gružiem un sīkām daļiņām. Lai to izdarītu, varat izmantot slotu. Vai saplēsto stiklu var izsūkt ar putekļu sūcēju? Protams, jā. Tomēr jāpārliecinās, vai jūsu aprīkojums ir tam piemērots. Nevajadzētu izmantot putekļu sūcējus ar elastīgu šļūteni, jo atlūzas var to sagriezt.

3. Mazie gruži. Lai gan daži cilvēki šo soli izlaiž, tas ir diezgan svarīgs, jo tas palīdz atbrīvoties no sīkajiem gružiem, kurus slota vai pat putekļu sūcējs nevar savākt. Piemēram, tie var būt palikuši telpas stūros. Lai tos noņemtu, izmantojiet jēla kartupeļa gabaliņu. Mazās lauskas pielips pie virsmas, un jūs varēsiet izmest kartupeli kopā ar mazajām lauskām.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Pievienot komentāru