Auniem var būt pravietiski sapņi, Lauvām jārūpējas par savu veselību: horoskops 2023. gada 5. janvārim visām zodiaka zīmēm

Ceturtdiena, 2023. gada 5. janvāris, būs neviennozīmīga diena, kad būs vienāds skaits negatīvās un pozitīvās enerģijas. Daudzus vajā neapmierinātība ar savu dzīvi, profesionālajām un personīgajām lietām. Tomēr veiksme pavada tos, kas saistīti ar uzņēmējdarbību un tirdzniecību, apliecina astrologi.

Tie darbi, kas tika pabeigti pirms dažiem mēnešiem, beidzot nesīs augļus. Abiem.baltic-course.com žurnālisti noskaidroja, kas šajā dienā sagaida katras zodiaka zīmes pārstāvjus.

 

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Auns šodien var redzēt pravietiskus sapņus, kuros jūs varat redzēt atbildes uz ilgstoši uzdotiem jautājumiem. Galvenais ir neaizmirst savu sapņu saturu un izmantot viņu padomus īstajā laikā, analizējot redzēto.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Vērsis var izrādīt negatīvismu pret kādu draugu vai paziņu. Labāk šajā ziņā atturēties, lai neizraisītu konfliktu un nepazaudētu uzticamu cilvēku tikai mirkļa noskaņojuma dēļ.

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Dvīņu dzīvē atkal parādīsies sena paziņa. Lai gan jūs būsiet priecīgs par šo tikšanos, izturieties pret to piesardzīgi. Šis cilvēks var būt savtīgs un merkantils.

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vēžiem labāk ignorēt nepatīkamos mājienus viņu virzienā. Esiet iecietīgs arī pret kritiku. Nepakļaujieties provokācijām un nekļūstiet par dalībnieku strīdā, kurā viņi mēģinās jūs ieraut.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Šī ir diena, kad jārūpējas par savu veselību. Varbūt ir jēga iziet pārbaudi, konsultēties ar speciālistiem, atvadīties no sliktiem ieradumiem, pielāgot miegu un uzturu. Ir vērts arī sportot.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Jaunavas veiksmīgā kārtējo lietu pabeigšanā var novērst nogurums. Pēdējā laikā tu esi daudz uzņēmies. Sāc kaut ko darīt – un pavērsies otrs vējš. Tomēr šoreiz sāciet ar prioritātēm, ar galveno. Atstājiet sekundāro uz vēlāku laiku.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Svari nevar sakārtot attiecības ar radiem un draugiem, pat ja ir neatvairāma vēlme to darīt. Jūs nevarēsiet pierādīt savu lietu, taču ir viegli uzliesmot konfliktu.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpioniem vairāk laika un uzmanības vajadzētu veltīt radiem un draugiem. Šī diena ir lieliski piemērota ģimenes laikam. Vakars būs īpaši harmonisks.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlniekus šodien pārņems sajūta, ka pēdējā laikā pūliņi ir velti, un viņi kaut ko dara nepareizi. Nevajag visu ņemt pie sirds. Šodien atpūties un atslēdzies no biznesa – rīt viss nokārtosies, uzlabosies garastāvoklis.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Mežāžiem šodien vajadzētu kontrolēt savus vārdus un emocijas. Dažu nieku dēļ iespējama pārtraukums ar mīļoto. Maz ticams, ka izdosies atrisināt citus iespējamos šīs dienas konfliktus. Tāpēc, ja iespējams, ierobežojiet kontaktus šajā dienā.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Ūdensvīrs jau sen ir nokavējis kādu svarīgu projektu. Šodien mēs varam un vajadzētu sākt to īstenot. Dienas enerģija, protams, nav viegla, taču jūsu pūles nebūs veltīgas, un viss izvērtīsies labi.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Zivīm enerģijas šodien ir vairāk nekā pietiekami. Tāpēc jūs varat droši izvirzīt sev vērienīgākos uzdevumus un sākt tos pārvērst realitātē. Visas šīs dienas aktivitātes jums sagādās gan izcilus rezultātus, gan prieku.

COMMENTS

Pievienot komentāru