Auniem būs problēmas, bet Svariem būs jāpieliek lielas pūles; Dienas horoskops 31. oktobrim visām zodiaka zīmēm

Astroloģe Irina Bogdana brīdina, ka oktobra pēdējā diena lielākajai daļai zodiaka zīmju nesīs nepatikšanas. Informācijas portāla Abiem eksperti strādāja ar Irinas Bogdanas astroloģisko prognozi un dalījās ar to savā materiālā par 2023. gada 31. oktobra otrdienas notikumiem.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Auniem šodien draud briesmas pilnībā iegrimt atmiņās, atkal un atkal atgriežoties pie pagātnes mirkļiem. Nenožēlo neizpildītos plānus un centies pārskatīt situācijas no jaunas perspektīvas, citādi tevi var pārņemt melanholija.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Teļiem šodien vajadzētu apzināties, ka dažkārt labāk ir lūgt padomu pieredzējušākiem un zinošākiem cilvēkiem, nevis rīkoties vienatnē. Komunikācija ar citiem varētu izrādīties atslēga dažu problēmu atrisināšanai.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs).
Dvīņiem rīts var sākties lēni, bet pēcpusdienā viņi meklēs un saņems palīdzību no citiem. Svarīgi cilvēki būs tuvumā īstajā laikā un īstajā vietā.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēži šodien izdarīs daudz labestības darbu, negaidot neko pretī, pat ne pateicību. Vēlāk viņi sapratīs, ka šādā veidā ir uzlabojuši savu dzīvi.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvām šodien ir labvēlīgu iespēju pilna diena dažādās jomās. Jūs veiksmīgi atrisināsiet savas problēmas un nopelnīsiet papildu naudu. Turklāt tevi patīkami pārsteigs kāda parāda atmaksa, par kuru esi gandrīz aizmirsis.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par pārējām zīmēm

Leave a Comment