Atkarībā no dzimšanas datuma ir 5 tipu cilvēki. Pie kura piederi tu?

Dzimuši 4, 9, 14, 19, 24, 29 datumā – D4    tipa cilvēki. Zeme un stabilitāte.

D4 tipa cilvēki ir kā zeme, konsekventi, dzīvīgi, nepieciešami citu pastāvēšanai, stabili, ar īpašu magnētismu, toleranti, uztveroši un saprātīgi.

Viņi ir skaisti, mierīgi, pacifisti, sabalansēti, ar labi attīstītu skaistuma izjūtu, kontrolē savas emocijas un parāda tās tikai tiem, ar kuriem viņi ir patiešām tuvi.

Viņi tic draudzībai, stabilitātei, bet bieži vien viņi ir sarežģīti, pārāk spontāni, pieņem lēmumus ar prātu un reti kad ar sirdi.

Viņi mīl uzticami, izveidojot ilgstošas attiecības ar personu, kas nes viņiem mieru un harmoniju.

Pat, ja viņi ļoti stipri mīlēs kādu un izjutīs spēcīgu piesaisti otram cilvēkam, D4 tipa cilvēki mēdz aiziet uzreiz pēc pirmā konflikta vai pārpratuma.

Viņi nesaprot liesmas, intensīvu dzīvi un uzvedas sabalansēti, harmoniski.

Dzimuši 5, 10, 15, 20, 25, 30 datumā – E5 tipa cilvēki. Koks un komunikācija.

E5 tipa cilvēki ir godīgi, gandrīz naivi un patiesi tic katra cilvēka pozitīvajai pusei. Viņus mīl tieši dēļ viņu drosmes un patiesuma.

Bet, tā kā viņi daudz sagaida no citiem, viņi ļoti bieži sastopas ar dažādām vilšanām.

Pieredze ir tas aspekts, kas var palīdzēt iemācīt viņiem būt vairāk kritiskiem, mazāk jūtīgiem. Viņi nezaudē savu dvēseles tīrību, un, pieliekot nelielu piepūli, viņi spēj saglabāt savu neparasto personību.

Bērnības gadi būs tie, kas visvairāk ietekmēs šī tipa attīstību un personību. Lūk, kāpēc viņi aizraujas ar katru sīkumu, kuru dala.

Viņi skatās uz krāsām tā, it kā ar vienkāršu skatienu vēlas atklāt viņu eksistences noslēpumu. Šī tipa cilvēka attiecības ar mīļoto cilvēku vienmēr būs unikālas.

Un vai tu piekrīti šim aprakstam? Atpazini tajā sevi?

avots: lifter.world

COMMENTS

Pievienot komentāru