Atbrīvo no spiediena un trokšņiem galvā: sena zāļu recepte. Ārstnieciskā nezāle

Troksnis galvā un ausīs ir diezgan bieži sastopami simptomi, kas var būt sākuma pazīmes sklerozei, kā arī smadzeņu un asinsvadu slimībām.

Tā tas notiek tāpēc, ka ar vecumu mūsu asinsvadi kļūt piesārņoti un zaudē savu elastību. Un tas skar visu ķermeni, jo tieši caur asinsvadiem orgāniem tiek piegādātas barības vielas un skābeklis. Kad tas notiek, palielinās spiediens un rodas troksnis galvā, un var rasties arī redzes traucējumi.

Tomēr šos simptomus var pārvarēt ar tautas ārstniecības līdzekli, izmantojot pļavā sastopama auga – ganu plikstiņa novārījumu. Augs palīdz normalizēt asinsspiedienu, mazina galvassāpes, dziedē brūces, uzlabo gremošanas traktu, uzlabo nieru, urīnpūšļa un aknu darbību, sekmē asinsvadu stāvo un stabilizē nervu sistēmu.

Lūk, divas pārbaudītas receptes:

1.Recepte

  • 1 tējkarote ganu plikstiņš
  • 1 glāze ūdens

Pagatavošana un lietošana

Vakarā aplej gani plikstiņu ar aukstu ūdeni. Noturi šķidrumu līdz rītam. Dzer pa 2 ēdamkarotēm 4 reizes dienā 30 minūtes pirms ēšanas. Vakarā sagatavo jaunu uzlējumu priekš nākamās dienas.

2. Recepte

  • 1 tējkarotes ganu plikstiņš
  • 1 glāze ūdens

Pagatavošana un lietošana:

Augam pārlej verdošu ūdeni un atstāj uz 30 minūtēm. Dzer 1-4 ēdamkarotes 3 reizes dienā 30 minūtes pirms ēšanas un ceturto reizi pirms gulētiešanas.

avots: lifter.world

COMMENTS

Pievienot komentāru