Astrologi brīdina – šīs sešas dienas martā būs ļoti bīstamas visām zodiaka zīmēm

Marts kā mēnesis kopumā gaidāms pozitīvs laiks. Diemžēl ir dažas dienas, kad no pozitīvā būs tālu, pat vēl ļaunāk – būs jābūt ļoti uzmanīgiem, un jātiek galā ar ne mazums grūtībām un riskiem. Tā vismaz sola astrologi.

Un, tā, kuras ir visbīstamākās dienas 2023.gada martā?

Foto – Unsplash

2. marts – mēneša visbīstamākā diena!

Pirmkārt, šajā datumā Merkūrijs pāries Zivs zīmē, kur sabūs līdz pat 18.martam. Bet Merkūrijs Zivs zīmē – tas vienmēr ir slikti, jo šī planēta zaudē savu enerģiju un spēkus. 2.martā un dažas nedēļas pēc tam centies nekādā gadījumā netērēt daudz naudas, tāpat arī šajā dienā tu sastapsies ar krāpšanu, skaudību un meliem. Emocionāli šajā dienā t u būsi vājš un viegli ievainojams, un tavi ienaidnieki nesnauž!

15.marts – Saules un Neptūna savienošanās

Šis ir vēl viens savienojums, kas ir nelabvēlīgs. Šī diena gaidāma ļoti neparedzama un emocionāli grūta, kurā prātu vēl sagrozīs ilūzijas. Cilvēkiem trūks līdzcietības un reti kurš kādam palīdzēs. Esi ļoti uzmanīgs, jo šajā dienā tu vari padoties kādam kārdinājumam, kas pie laba nenovedīs.

17.marts – Saules un Merkūrija savienošanās

Saule un Merkūrijs atkal izjauks visus tavus labos plānus un liks pamatīgus sprunguļus riteņos. Centies šajā dienā izvairīties no skandāliem un baumām. Netici nevienam, tikai sev!

25.marts – Marss pāriet Vēža zīmē

Marss šajā zīmē būs līdz pat 19.maijam, taču visbīstamākais laiks ir tieši pirmā diena, kad tas notiek. Vairums cilvēku šajā dienā atskārtīs, ka viņiem nav spēka, nav enerģijas un ir ļoti slikta pašsajūta. Var stipri sāpēt galva. Tu būsi ļoti aizkaitināms un viegli zaudēsi spēkus.

28.marts – Merkūrijs savienojas ar Jupiteru

Šajā dienā tev pietrūkst mēra sajūtas un tas nepavisam nav labi. Tu viegli kļūsi agresīvs, nepiekāpsies. Ātri aizkaitināms un gribēsi strīdēties. Turklāt – ar vistuvākajiem. Astrologi šajā dienā iesaka nedoties ceļā, īpaši, ja tas ir tāls. Saudzē sevi!

30.marts – Venēras un Urāna savienojums

Šajā dienā tu vari gaidīt nopietnus dzīves ceļa pavērsienus, kas no tevis nebūs atkarīgi itin nemaz. Tu nekā tos nevarēsi ietekmēt, tev tikai atliks tos pieņemt.

Pievienot komentāru