Andželas Pērles horoskops nedēļai no 2023. gada 9. līdz 15. janvārim visām zodiaka zīmēm

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Jaunavām būs vēlme justies komfortabli un saņemt pozitīvas emocijas. Nepretojies tam. Ir izdevīgi sevi palutināt biežāk. Dodieties uz mājīgām kafejnīcām, iegādājieties gardus desertus, lasiet interesantas grāmatas un iepazīstieties ar jaukiem cilvēkiem. Tu to esi pelnījis. Tas, ko jums nevajadzētu darīt, ir koncentrēties uz problēmām. Pretējā gadījumā jūs riskējat ievest sevi depresijā.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Neuztveriet plānošanu pārāk nopietni. Apstākļi mainīs jūsu grafiku. Esiet tam gatavi. Ja jums ir jāpieņem lēmums, tad nesteidzieties.

Gaisa zīmes

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Galvenā joma būs finanšu. Pievērsiet uzmanību ienākumu un izdevumu attiecībai. Ja jums ir aizdevums, apsveriet iespēju refinansēt. Tas palīdzēs samazināt parādu slogu jūsu budžetam. Iepazīstieties ar finanšu instrumentiem, uzziniet vairāk par investīcijām.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Galvenie šī perioda aspekti ir saistīti ar dzīvesvietu. Ir iespēja atgriezties mājās vai pārcelties uz citu pilsētu, kā arī satikt cilvēkus no pagātnes dzīves. Dažiem zīmes pārstāvjiem paveiksies noslēgt ienesīgu līgumu. Tas pavērs jaunas perspektīvas profesionālajā darbībā.

LASI VĒL: Labvēlīga enerģijau un daudz iespējas: Taro kāršu prognoze nedēļai no 2023. gada 9. janvāra līdz 15. janvārim

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Astroloģe Andžela Pērla iesaka neko neplānot. Jūs beidzat citu periodu savā dzīvē. Ir svarīgi izvērtēt situāciju un izvirzīt jaunus mērķus. Visticamāk, tie mainīsies. Notikumi liks Ūdensvīriem pārskatīt savu viedokli par daudzām lietām.

 

Ūdens stihijas pazīmes

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Astroloģe stāsta, ka attiecību sfērā gaidāma Vēžu atgriešanās. Kāds slēgts jautājums ar partneri var atkal kļūt aktuāls. Ir iespējams atjaunot attiecības ar bijušo draugu. Lai izvairītos no nepatikšanām nākotnē, nedari neko pārsteidzīgi, pārdomā, kādas tu redzi savas turpmākās attiecības, izlem, kas tev būs izdevīgi. Rīkojieties savās interesēs. Varbūt tas novedīs pie šķiršanās. Tomēr jūs drīz sapratīsit, ka tas bija jādara.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Koncentrējiet savu uzmanību uz saziņu. Labs laiks pārrunām. Bet paturiet prātā, ka patiešām labu darījumu būs iespējams noslēgt tikai pēc tam, kad Merkurs pārstās būt retrogrāds.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Liktenis zīmes pārstāvjiem dos tikšanos ar cilvēkiem no iepriekšējās dzīves. Jūs droši vien vēlaties atjaunot saziņu ar kādu. Dzīvsudraba retrogrāds virzīs uz šo lēmumu. Jums var būt drosmīgi plāni. Nesteidzieties tos īstenot. Atstājiet to vēlākam laikam.

Pievienot komentāru