Andžela Pērla savā prognozē 11. oktobrim, stāsta, ka daudziem būs iespējas uz patīkamām pārmaiņām, bet viss būs atkarīgs no pašiem

Zvaigžņu eksperte Andžela Pērla brīdina, ka 11. oktobris varētu būt pārbaudījumu diena daudzām zvaigžņu zīmēm. Komunikācija ar citiem būs sarežģīta, un būs grūti rast savstarpēju sapratni.

Piekāpšanās būs deficīts, tāpēc svarīgi saglabāt mieru un izvairīties no provokācijām. Šajā dienā labāk izvairīties no liekas uzmanības un censties nepasliktināt situāciju. Vairāk par prognozi savai zīmei lasi materiālā.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Šajā dienā sasniegumi prasīs piepūli un neatlaidību. Apkārtējie var iejaukties tavās lietās, sniedzot nevajadzīgus padomus. Esiet mierīgs un mēģiniet būt draudzīgs. Izvairieties no svarīgu lēmumu pieņemšanas.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 20. maijam)

Ar neatlaidību jūs varat sasniegt savus mērķus. Nejaucieties citu lietās, lai nesabojātu attiecības ar mīļajiem.

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Diena var būt saspringta, ar iespējamiem konfliktiem ar mīļajiem. Velti laiku, lai nomierinātos un koncentrējies uz saviem mērķiem, izvairoties no liekas uzmanības.

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Nāksies rīkoties pašam, gaidīt negaidītus izdevumus. Nepievērsiet sev uzmanību un izvairieties dalīties savos plānos ar svešiniekiem.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Mierīga diena, ideāli piemērota atveseļošanai. Pavadiet laiku mājās, lai atrisinātu problēmas, kas jūs jau ilgu laiku nomoka. Senas paziņas var atgādināt par sevi, un ir iespēja atjaunot draudzīgas saites.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Emocijas var uzliesmot, īpaši pēcpusdienā. Skaidras naudas saņemšana ir iespējama, taču nevajadzētu nodarboties ar finanšu jautājumiem vai aizdot naudu.

Lasi vēl: Boeing atsauc darba samaksas paaugstināšanas piedāvājumu streikojošajiem darbiniekiem par 30 %

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Dienas pirmā puse nesīs patīkamus pārsteigumus un tikšanās ar seniem paziņām. Darba jautājumi atrisināsies ātri, un laiks kopā ar mīļajiem solās būt jautrs.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Šodien veiksme ir jūsu pusē! Dariet to, ko plānojat, un nebaidieties no biznesa sarunām. Tavs finansiālais stāvoklis var uzlaboties, sagaidi patīkamus pārsteigumus.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Neskatoties uz grūtībām, mēģiniet saglabāt optimismu. Varēsi atrisināt svarīgus jautājumus ar saviem mīļajiem. Negaidītas iepazīšanās var patīkami pārsteigt.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Šodien nebaidieties izlēmīgi rīkoties. Jums būs iespēja realizēt senu ideju. Iespējami patīkami finansiālie ienākumi, kā arī iespēja veikt izdevīgus pirkumus.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Svarīgus jautājumus vislabāk risināt dienas pirmajā pusē. Iespējami negaidīti ceļojumi un tikšanās ar interesantiem cilvēkiem. Nebaidieties pieņemt jaunus piedāvājumus.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Esiet uzmanīgi – pat nelielas kļūdas var radīt nepatikšanas. Citi var jūs kritizēt, tāpēc mēģiniet saglabāt mieru. Pēcpusdienā situācija stabilizēsies.

Leave a Comment