Aizmirstiet par sirmiem matiem uz ilgu laiku: kā maskēt sirmus matus bez krāsošanas

Iespējams, ikvienai sievietei sirmi mati ir nevēlama problēma, kuru gribētos maskēt vai, vēl labāk, atbrīvoties no tās uz visiem laikiem.

Tradicionāli sirmi mati tiek krāsoti, taču krāsa parasti pēc dažām nedēļām izskalojas. Tas ir jādara no jauna. Tomēr ir iespēja maskēt sirmus matus uz ilgu laiku un bez krāsošanas. Pastāv lēts līdzeklis, kas var palīdzēt paslēpt sirmus matus uz ilgu laiku. Un jums nebūs katru mēnesi jātērē nauda dārgai krāsai un jāķeras pie krāsošanas.

Kā bez krāsošanas nomaskēt sirmus matus

Runa ir par salviju, augu, kas satur savā sastāvā pigmentu, kas palīdzēs aptumšot matus uz vairākiem mēnešiem. Un arī salvija spēj matu cirtas saknes un paātrināt to augšanu. Tāpēc, regulāri lietojot šo garšaugu, jums būs jauki un biezi mati.

Kā pagatavot līdzekli sirmu matu krāsošanai ar salviju

Lai pagatavotu šķīdumu sirmu matu krāsošanai, jāievēro vienkārši ieteikumi. Ņemiet kaltētas salvijas lapas un 400 gramus ūdens.

Uzvāriet salviju, vāriet vēl pusstundu uz lēnas uguns, lai garšaugs pilnībā atdotu savu pigmentu. Tad noņemiet maisījumu no uguns, pārteciniet un ļaujiet atdzist.

Auksto maisījumu uzklājiet uz galvas ādas un uz mitriem matiem, aptiniet galvu ar dvieli un atstājiet līdzekli uz pusstundu. Pēc pusstundas izskalojiet matus ar siltu ūdeni un etiķi.

Lasi vēl: Ja vīrietis sarunā lieto šīs 7 frāzes, viņš jūs nekad nenodos

Lai padarītu iedarbību vēl spēcīgāku, sajauciet salviju ar rozmarīnu. Pirmais augs nokrāsos sirmos matus, savukārt rozmarīns piešķirs bagātīgāku, tumšāku krāsu, kas saglabāsies vairākus mēnešus.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 47%

0%

Lai pagatavotu krāsojamo maisījumu, ņemiet 6 ēdamkarotes kaltēta salvijas un 2 ēdamkarotes rozmarīna. Uzvāriet puslitru ūdens, aplejiet salviju un rozmarīnu un vāriet 5 minūtes uz lēnas uguns. Tad noņemiet maisījumu no plīts un ļaujiet tam stundu ievilkties. Pēc tam uzlējumu pārkāš, uzklāj uz mitriem matiem, notur pusstundu un izskalo ar ūdeni.

 

Leave a Comment