Ātri, lēti un pavisam vienkārši! Gardie banānu brauniji

Šie fantastiski gardie un mitrie brauniji ir patiešām neatvairāmi, un tie noteikti jānogaršo ikvienam, pat tiem, kam šokolāde ne vienmēr ir sirdij tuva.

Tie ir tik labi, ka viņu izcilais garšas profils neatstāj vienaldzīgu nevienu.

Braunijos ir ievērojami mazāk cukura nekā ierasts, kas padara tos mazāk saldus, bet šokolādes garša nav pārspīlēta, jo galvenais šokolādes avots šeit ir kakao pulveris. Tas dod dziļumu un bagātību, kas vienlaikus ir gan viegla, gan intensīva.

Šie brauniji ir tik gardi, ka tie burtiski pazūd no šķīvja acumirklī.

Es pat nevarēju sagaidīt, kad tie pilnībā atdziest, jo man vienkārši bija jānogaršo viens gabaliņš, kamēr tie vēl bija silti.

Šokolādes un kakao kombinācija ar ideāli sabalansēto saldumu rada perfektu garšu ansambli, kas apmierinās jebkuru kārumnieku.

Sastāvdaļas 24*24 cm veidnei : Velku sviests 160 grami lieli banāni 2 gab. cukurs 200 grami olas 2 gab. milti 160 grami kakao pulveris 50 grami cepamais pulveris 1 tējk sāls 1/4 tējk. šķipsniņa vanilīna tumšā šokolāde 100 grami

Ēdienu gatavošanas recepte : Izkausējiet sviestu un ļaujiet tam nedaudz atdzist. Sasmalciniet banānus ar dakšiņu vai kartupeļu spiedi.

Pievieno olas, cukuru, sāli un sviestu. Samaisiet līdz gludai.

Pievienojiet miltus, kas izsijāti ar kakao, cepamo pulveri un vaniļu, un mīciet mīklu.

Pievieno sasmalcinātu šokolādi.

Sajauc visas sastāvdaļas, līdz iegūta viendabīga masa. Kad mīkla ir gatava, to pārlej uz iepriekš ar pergamenta papīru izklātas cepamās pannas, izlīdzinot virsmu, lai brauniji cepoties būtu vienmērīgi.

Cepeškrāsni iepriekš uzsilda līdz 160 grādiem, lai nodrošinātu vienmērīgu cepšanu un nevainojamu tekstūru.

Pannu ar brauniju mīklu ievieto uzkarsētajā cepeškrāsnī un cep 35-40 minūtes, līdz brauniji ir gatavi un nedaudz pacēlušies. Gatavību var pārbaudīt, iedurot kociņu centrā — ja tas iznāk ārā tīrs, tad braunijs ir gatavs.

Leave a Comment