No kā baidās stiprais dzimums: vīrieša vājās vietas saskaņā ar viņa zvaigžņu zīmi

Vīrieši, tāpat kā sievietes, nav bez bailēm, kompleksiem un ievainojamības. Viņi var būt pārliecināti un spēcīgi ārēji, bet katrā no viņiem ir sava pasaule, kurā slēpjas neatrisinātas problēmas.

Viens no veidiem, kā saprast un palīdzēt vīrietim tikt galā ar iekšējām barjerām, ir pievērst uzmanību viņa zvaigžņu zīmei. Apskatīsim vīriešu vājās vietas saskaņā ar viņu zvaigžņu zīmēm rakstā un to, kā jūs varat viņus atbalstīt šajos aspektos.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Bailes: neatrasties pirmajā vietā

Auns tiecas pēc līderības un panākumiem. Viņš baidās, ka viņš var nebūt labākais vai nesasniegs vēlamos rezultātus. Atbalsti Aunu, atzīstot viņa sasniegumus un māci saskatīt vērtību ne tikai čempiona titulā, bet arī attīstības procesā.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 20. maijam)

Bailes: zaudēt stabilitāti dzīvē

Vērsis novērtē komfortu un stabilitāti. Viņš baidās no pārmaiņām un nenoteiktības. Palīdziet Vērsim pieņemt jaunus izaicinājumus, dodot viņam laiku un atbalstu, lai viņš pielāgotos pārmaiņām.

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Bailes: šķiet, ka Dvīņi nav pietiekami autoritatīvi

Dvīņi tiecas pēc cieņas un viņu pieredzes atzīšanas. Viņiem nepatīk būt pārprastiem. Atbalstiet viņus, izrādot interesi par viņu viedokļiem un idejām, respektējot viņu inteliģenci un pieredzi.

Lasi vēl: Svarīgs periods: kādos dzīves gados katram zvaigžņu zīmes pārstāvim ir iespēja mainīt likteni

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Bailes: tikt atstumtam savu vājo vietu dēļ

Vēži ir ļoti jūtīgi un baidās tikt atstumti savu vājo vietu dēļ. Atbalstiet viņus, paužot savu mīlestību un cieņu, parādot viņiem, ka viņi ir vērtīgi un unikāli jūsu acīs.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Bailes: būt nepamanītam un neatzītam

Lauvām ir nepieciešama citu atzinība un uzmanība. Viņi baidās kļūdīties vai tikt ignorēti. Atbalstiet viņus, izsakot savu pateicību un atzinību par viņu nopelniem un īpašībām.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Bailes: būt nepilnīgiem

Jaunavas ir perfekcionisti un baidās neatbilst saviem augstajiem standartiem. Atbalstiet viņus, parādot, ka viņi tiek novērtēti ne tikai viņu sasniegumu, bet arī unikālo īpašību un cilvēcisko īpašību dēļ.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment