No kā baidās stiprais dzimums: vīrieša vājās vietas saskaņā ar viņa zvaigžņu zīmi

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Bailes: nonākšana atklātā konfliktā

Svari cenšas izvairīties no konfliktiem un tiecas pēc harmonijas. Viņi baidās no attiecību iznīcināšanas konfliktu dēļ. Palīdziet viņiem, respektējot viņu uzskatus un tieksmi pēc taisnīguma, kopīgi meklējot kompromisus un risinājumus.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Bailes: būt nemīlētam

Skorpioni ir ļoti jutīgi pret nodevību un tuvinieku zaudēšanu. Atbalstiet viņus, būdami uzticīgi un patiesi attiecībās, respektējot viņu privātumu un individualitāti.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Bailes: būt ierobežotam

Strēlniekiem ir bail zaudēt brīvību un saskarties ar ierobežojumiem dzīvē. Palīdziet viņiem attīstīties un izpētīt jaunus apvāršņus, vienlaikus atbalstot viņu vēlmi pēc neatkarības un piedzīvojumiem.

Lasi vēl: Kā uzzināt savu veiksmes skaitli, pamatojoties uz savu zvaigžņu zīmi

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Bailes: zaudēt statusu un cieņu

Mežāži augstu vērtē savu stāvokli un citu cieņu. Palīdziet viņiem justies pārliecinātiem un novērtētiem, atzīstot viņu sasniegumus un īpašības.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Bailes: Dzīvot vidēji

Ūdensvīri baidās zaudēt savu individualitāti un kļūt par parastiem cilvēkiem. Palīdziet viņiem attīstīt radošumu un oriģinalitāti, vienlaikus ievērojot viņu tieksmi pēc unikalitātes un brīvības.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Bailes: būt nesaprastam

Zivis ir ļoti jūtīgas un baidās tikt noraidītas vai pārprastas. Palīdziet viņiem justies pieņemtiem un atbalstītiem, paužot savas bažas un izpratni par viņu emocionālo pasauli.

Leave a Comment