Šīs 3 zvaigžņu zīmes var šķirties ar savu partneri pilnmēness laikā Ūdensvīrā 18. augustā

Pilnmēnesi Ūdensvīrā 18. augustā spēcīgi ietekmēs Plutons, transformāciju, spiediena un kontroles planēta. Šī astroloģiskā konfigurācija var būtiski ietekmēt personiskās un partnerattiecības, īpaši noteiktām zvaigžņu zīmēm.

Plutons mēdz izcelt sapņus, ambīcijas un plānus, kas jāmaina, lai cilvēku dzīve atbalstītu viņu attīstību. Plutona ietekme var izraisīt attiecību pārtraukumu, ja tas ir nepieciešams personīgajai izaugsmei.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Lauvām šis pilnmēness notiek partnerattiecību sektorā, koncentrējoties uz attiecībām. Pašreizējās alianses Lauvām var kļūt gan par izaugsmes punktu, gan par pārmaiņu stimulu.

Iespējams, dažas Lauvas nolems šķirties ar savu partneri, lai atbrīvotu vietu jaunām iespējām. Tomēr, tā kā Plutons uz laiku atgriežas no Ūdensvīra uz Mežāzi, ir svarīgi nesteigties ar galīgajiem secinājumiem.

Līdz novembrim jums abiem būs jāpabeidz dažas svarīgas lietas, un tikai tad kļūs skaidrs, vai šīs attiecības ir vērts turpināt, vai jūsu ceļi uz visiem laikiem šķirsies.

Lasi vēl: Jūsu laimīgā krāsa: kādas krāsas apģērbu vajadzētu vilkt katram zvaigžņu zīmes pārstāvim, lai dzīve mainītos uz labo pusi

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Svariem pilnmēness aktivizē mīlestības un romantisko attiecību sektoru. Šis ir laiks, kad Visums mudina jūs pārskatīt savas idejas par laimi.

Ja esošais partneris jums nesagādā prieku un neatbalsta jūsu iekšējo līdzsvaru, varat nolemt, ka attiecību turpināšana ir kaitīga jums abiem.

Šis pilnmēness uzsver, cik svarīgi ir noteikt prioritātes savām interesēm un tiekties pēc laimes, tāpēc nebaidieties spert soļus šajā virzienā.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Pilnmēness ietekmi Skorpioni izjutīs dzīvesvietas un ģimenes sektorā. Iespējams, apsverat iespēju attālināties no partnera vai mainīt ģimenes dzīves struktūru.

Vientuļiem Skorpioniem šis laiks var nest pozitīvas pārmaiņas personīgajā frontē, taču pārsvarā pārmaiņas būs jūsu kontrolē.

Jūsu valdnieks Plutons aicina mainīt jūsu dzīvesveidu, kas nozīmē, ka daudzi jūsu dzīves aspekti var mainīties.

Leave a Comment