Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2024. gada 19. līdz 25. augustam: detaļu ņemšana vērā, būs solis ceļā uz veiksmi!

Pāvels Globa ir viens no slavenākajiem ekspertiem, kurš pēta zvaigžņu stāvokli debesīs. Viņa padomi palīdz cilvēkiem izvairīties no nepatikšanām un padarīt katru nedēļu patiesi auglīgu un laimīgu. Šī nedēļa nav izņēmums.

Pāvels Globa stāstīja, kā vest savas lietas mīlestībā, darbā, finansiālā sērā, lai veiksme nenovērstos. Ievērojot prognozes ieteikumus, visu Zvaigžņu zīmju pārstāvji varēs pietuvoties panākumiem.

Mēģiniet atmest  nepatīkamās domas, lai veiksme jums būtu tuvāk, jo Merkurs joprojām ir retrograds, lai gan sācis palēnināties.

Auns

Pāvels Globa pievērš uzmanību tam, ka šonedēļ Auniem īpaši svarīgi būs dažādi sīkumi, kuriem daudzi nepievērš uzmanību.

Aunam būs jākļūst atbildīgākam. No 19. līdz 25. datumam var un pat vajag censties satuvināties ar radiem, veikt mājas darbus un arī plānot pirkumus nākotnei. Nav vērts tērēt naudu, vismaz kaut kam dārgam.

Vērsis

Vērsis var izklaidēties un atpūsties, sarūpēt dāvanas mīļajiem. Pārmērīga aizraušanās būs negatīva biznesā un mīlestībā. Motivācija ir laba, bet ar mēru viss ir labi. Jums ir jākontrolē savas vēlmes.

Šīs dienas var veltīt gan darbam, gan atpūtai. Atpūtai jābūt aktīvai: varat doties dabā, tērzēt ar draugiem. Vientulība šobrīd nav vēlama.

Dvīņi

Dvīņi var veikt mājas darbus un būt vieni. Pastaigas būs ļoti noderīgas. Tie palīdzēs piesaistīt veiksmi un veiksmi. Viņi jūs uzmundrinās, palīdzēs novērst domas no rutīnas un atpūsties vēl labāk.

Cilvēkiem periodiski ir nepieciešami atjauninājumi, un Dvīņiem labāk tos pagaidām atturēt. Mīlestībā jums nevajadzētu ķerties vērsim pie ragiem, pirms esat atbrīvojies no bailēm un nolēmis rīkoties drosmīgi.

Lasi vēl: Mīlestības zvaigžņu prognoze 2024. gada septembrim: jaunas romantiksas iepazīšanās neliks gaidīt!

Vēzis

Visums cilvēkus sadalīs divās lielās nometnēs – tajos, kuriem būs tikai labas domas, un tajos, kuri visos iespējamos veidos centīsies traucēt Vēžu panākumiem.

Tas gan nenozīmē, ka nav jāveido kontakti – tieši otrādi, jo vairāk sabiedroto Vēži atradīs, jo labāk viņiem būs. Tie, kas ir attiecībās, var mēģināt tās pacelt jaunā, augstākā līmenī.

Varbūt ir pienācis laiks plānot kāzas, mīlestības apliecinājumu.

Lauva

Lauva turpina piedzīvot emocijām un dinamiskiem notikumiem piepildītu periodu. Visbīstamākā un vissvarīgākā diena ir pirmdiena.

Pāvels Globa iesaka to pavadīt harmonijā ar sevi, nebaidīties lūgt kādam palīdzību, kā arī censties pozitīvi atbildēt uz visiem lūgumiem, kas nāk no jūsu pusītes, ģimenes, draugiem un kolēģiem.

Visās pārējās dienās jāuzmanās no paaugstinātas jutības.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment