Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2024. gada 19. līdz 25. augustam: detaļu ņemšana vērā, būs solis ceļā uz veiksmi!

Jaunava

Jaunavām tagad noteikti vajadzētu izvairīties no pārmērīgas rutīnas. Atkal tuvojas zvaigžņu un planētu pozitīvā noskaņojuma periods, taču kārtējā nedēļa vēl nebūs no vieglākajām.

Šis ir lielisks laiks iekšējām un ārējām pārmaiņām – vari mainīt savu tēlu, izvirzīt jaunus mērķus, mainīt vidi. Aktīvā atpūta ļaus izdzīt no sirds visu slikto un noskaņoties uz labāko.

Svari

Svaru noskaņojums mainīsies diezgan bieži. Nedēļa kļūs ļoti dinamiska un neparedzama. Jādomā, kā atjaunot enerģiju un spēkus.

Ja septiņas dienas vienkārši nospiedīsiet gāzi, jūsu spēka rezerves ātri izsīks. Vislielākā aktivitāte jāieplāno nedēļas beigās. Pirmdiena piemērota plānošanai, un otrdien labāk neriskēt, jo šī ir visbīstamākā diena.

Skorpions

Galvenais ieteikums šīm septiņām dienām Skorpioniem ir tāds, ka nav jāsteidzas. Šīs zīmes pārstāvji periodiski pamodina vēlmi visu iegūt uzreiz. Mums no tā jātiek vaļā.

Pat ja notiek kaut kas nepatīkams, labāk citus par to nevainot. Jums vienkārši jāgaida vētra, nenolādējot likteni un nemeklējot vainīgos sev apkārt. Pretējā gadījumā jūs varat nopietni sabojāt savu karmu.

Strēlnieks

Šis nav vieglākais periods Strēlniekam. Šī nedēļa iezīmēsies ar pozitīvas saiknes zudumu ar apkārtējiem cilvēkiem. Darbā un biznesā tev būs jābūt pakļāvīgākam un uzmanīgākam pret apkārtējo lūgumiem.

Tas pats attiecas uz ģimeni. Iespējams, dažās situācijās būs jāizdara svarīgas izvēles. Dilemmas iespējamas arī personīgos jautājumos. Jums jābūt pacietīgam un uzmanīgam.

Lasi vēl: Straujš likteņa pavērsiens: nosauktas 2 zvaigžņu zīmes, kuru dzīve tuvākajā laikā apgriezīsies par 180 grādiem – laime jau ir pie durvīm

Mežāzis

Mežāžiem pieaugs vajadzība pēc komunikācijas, bet tikt galā ar egoisma izpausmēm kļūs grūtāk. Pāvels Globa iesaka pievērsties darbam, biznesam, izglītībai. Labāk pagaidām ceļojumu atlikt.

Salīdzinot ar pagājušo nedēļu, nedaudz uzlabosies atmiņa un lēmumu pieņemšanas ātrums. Tuvojoties nedēļas pašām beigām, būs iespēja gūt panākumus mīlestībā un biznesā, un bez īpašiem efektivitātes zudumiem varēsi paveikt jebko.

Ūdensvīrs

Šonedēļ Ūdensvīram noderēs relaksācija un atpūta, taču nevajadzētu aizmirst arī par biznesu. Pāvels Globa iesaka turēt acis vaļā, jo zvaigznes šonedēļ var būt nedaudz neparedzamas.

Ir vērts atlikt svarīgus pirkumus, slēgt lielus darījumus, mainīt vidi un risināt juridiskas problēmas uz vēlāku laiku. Pāvels Globa iesaka komunicēt ar cilvēkiem un veidot jaunas paziņas.

Zivis

Zivīm var būt problēmas ar izturību un garastāvokli. Nedēļas sākumā būs jāizdara izvēle par labu mīlestībai vai darbam. Turēt līdzi diviem putniem ar vienu akmeni būs grūtāk nekā parasti.

Sarežģītās situācijās jāpaļaujas uz savu pieredzi un gudrību. Attiecībās ar cilvēkiem jums nāksies piekāpties, ja nevēlaties strīdēties. Zivīm noderēs īpašuma jautājumu risināšana – remontdarbi, pārvākšanās plānošana.

Pāvels Globa atzīmē, ka šonedēļ cilvēki var būt lidojoši, tāpēc nav izslēgta nodevība, nodevība un maldināšana. Draudzībā vai biznesa attiecībās nāksies paļauties uz sevi. Neaizmirstiet par vides maiņu, lai neizdegtu.

Leave a Comment