Kā izvēlēties ideālu džemperi vai kardigānu: 5 stilista padomi

Džemperis vai kardigāns, kas izvēlēts gudri un ņemot vērā noteiktus punktus, kalpos daudz ilgāk nekā vienu sezonu.

Džemperis vai kardigāns – lietas, bez kurām aukstā ziemā nav iespējams iztikt. Lai tie kalpotu ilgāk un izskatītos aktuāli vairāk nekā vienu sezonu, dodoties uz veikalu, izvēloties jāņem vērā daži vienkārši punkti. Kādi tie ir, mums pastāstīja Oksana Macijeva, slavena ukraiņu personīgā stiliste.

Sastāvs

Izvairieties no sastāva, kurā ir kokvilna. Tas ir pārāk smags audums šādam izstrādājumam, neizpaužot tā būtību un raksturu. Tas ne vienmēr silda, bet vienmēr padara kardigānu lētāku.

Trikotāžas tekstūra un raksturs

Izvairieties no džemperiem un kardigāniem, kas ir pārāk plāni. Apjomīgi raksti, piemēram, “pinums” un apjoms kopumā nepiešķirs tiem skaistumu.

Garums

Nepērciet pārāk īsus kardigānus un džemperus. Tie neatbilst šādu izstrādājumu būtībai, tāpēc uzreiz pasakiet tiem “nē!”.

Lasi vēl: Ja jums ir sauss, kaitēkļu bojāts augs ar pelējumu pārlaistīšanas dēļ, neizmetiet to prom, jo palīdzēs satriecošs līdzeklis

Izgriezums

Lieli kakla izgriezumi, kas bija ļoti populāri pirms pāris gadiem, tagad ir kategorisks “nē”. Ejiet garām un nepievērsiet šādai lietai uzmanību. Šāds dekoltē padarīs tēlu nenozīmīgu, piešķirs tam kuplumu un vizuāli padarīs jūsu seju vecāku.

Gumijas lente

Nepērciet džemperus un kardigānus, kuru apakšdaļā ir elastīga gumija, kas savelk izstrādājumu, radot bumbas efektu. Šādus izstrādājumus ir grūti stilizēt. Turklāt tie vizuāli pievieno 10-12 kilogramus.

 

Leave a Comment