Ja gribat izvairīties no skandāla, šos ziedus nevajadzētu dāvināt gandrīz nevienam

Pušķi, kas vīriešiem šķiet skaisti, ne tuvu ne vienmēr patīk sievietēm.

Par universālu dāvanu sievietei tiek uzskatīti ziedi. Tomēr daudzi vīrieši aizmirst, ka nebūt ne katrs pušķis spēj iepriecināt dāmu. Eksperti ir pastāstījuši, kāda dāvana drīzāk var izraisīt skandālu, nevis iepriecināt.

Pirmā lieta, ko nedrīkst dāvināt, – netīri un nokaltuši ziedi. Tie gan maksā nedaudz lētāk, taču šāda taupība noteikti izraisīs skandālu. Sieviete sāks domāt, ka vīrietis nav uzdāvinājis pušķi “no sirds”. Tā rezultātā viņa vai nu atteiksies to ņemt, vai arī apvainosies.

Cenšoties ietaupīt naudu, daudzi dāvina arī mākslīgos ziedus. Tomēr to nekādā gadījumā nevajadzētu darīt. Šāds pušķis nav piemērots pat interjera dekorēšanai. Turklāt tas ir saistīts ar kapiem.

No pušķiem no lielveikala arī vajadzētu atteikties. Jo īpaši tāpēc, ka tie bieži vien sastāv no populārām krāsām. Tā dēļ sieviete uzreiz sapratīs, ka vīrietis pat nav centies viņu iepriecināt.

Ziedus podiņos vajadzētu dāvināt tikai pēc attiecīga lūguma. Pretējā gadījumā sieviete vienkārši apvainosies. Šāda dāvana nav uzmanības apliecinājums, un tā ir piemērota tikai mājas augu mīļotājiem.

Lasi vēl: 5 veidi, kā uzlabot pašapziņu 2024. gadā

Tāpēc, ja gribat trāpīt desmitniekā, vislabāk iepriekš noskaidrot mīļotās sievietes gaumi. Bet tāpat lieliski derēs klasika – sarkanas rozes. Noteikti izvairieties no baltām vai dzeltenām rozēm, ja vien dāmai šādi ziedi nav mīļākie. Pēdējā gada aktualitāte ir rozā ziedi, kas var būt gan rozes, gan gerberas. Bet jauniešu vidū sāk popularitāti atkal iegūt aizmirstās neļķes.

Tuvojas pavasaris un sāk parādīties jau pirmās tulpes. Tulpes der lieliski, bet ar piebildi, ka nepērkat vienu vienīgu tulpi. Tas izskatās smieklīgi. Tulpju pušķītis ar vismaz septiņām tulpēm izskatīsies ļoti jauki!

Leave a Comment