Mežāzim izaicinoša diena, Dvīņi sevi parādīs visā krāšņumā; Dienas horoskops 24. augustam visām zodiaka zīmēm

Astroloģe Irina Bogdana pastāstīja, kas sagaida katru zodiaka apļa pārstāvi ceturtdien, 2023. gada 24. augustā. Pēc ekspertes domām, šī būs meklējumu un interesantu atklājumu diena. Ar astroloģes prognozi strādāja ziņu portāla žurnālisti.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Auns šodienu pavadīs globālos meklējumos, kas diemžēl nedos rezultātus. Iespējams, ka kāds tevi maldinās un maldinās. Neuzticies nevienam un neķeries pie skaistiem solījumiem. Tāpat arī neatgriezies pie iepriekšējām attiecībām vai situācijām, kas ar tevi notikušas pirms kāda laika. Skatieties nākotnē, neskatoties atpakaļ.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Vēršiem vajadzētu būt gataviem svarīgai sarunai. Kāds tevi iepriecinās, kāds tevi vīlies. Īsāk sakot, viss tavā dzīvē šodien būs 50/50. Nesteidzies sniegt atbildi uz kārdinošiem piedāvājumiem un nesteigsies ar lietām.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)
Dvīņi šodien varēs parādīt sevi visā savā krāšņumā. Tu mirdzēsi ar saviem talantiem un raisīsi patiesu apbrīnu apkārtējos. Daudzsološa pozīcija, tu noteikti uzvarēsi.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēžiem jāpievērš uzmanība finanšu jomai. Ļoti rūpīgi plānojiet naudas lietas un projektus. Iespējams labvēlīgs piedāvājums. Ilgi nedomā, tas tev ir ļoti daudzsološs.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvām nāksies risināt kādu ļoti sarežģītu situāciju. Tev var nākties kādam akli uzticēties. Ieklausies savā intuīcijā un sper kādu soli. Tu pieņemsi pareizo lēmumu, taču tikai tad, ja neklausīsies padomos no malas.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavām nāksies izvēlēties starp svarīgo un vēl svarīgāku. Tev nepieciešams paņemt pauzi, lai pieņemtu galīgo un pareizo lēmumu. Tev ir izvēle, un tas ir pats svarīgākais.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svariem šodien izdosies panākt kompromisu visās lietās. Tevi īpaši cienīs un uzklausīs, piekāpsies. Izmanto šo dienu savā labā. Tu vari droši kaulēties un diktēt savus noteikumus.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)
Skorpioni šodien radikāli mainīs kustības gaitu, un tam ir visi iemesli un pamatojums. Tomēr neej uz nebēdu, rīkojies pakāpeniski un piesardzīgi, neļaujies impulsiem, lai  pēc tam nenožēlotu.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Strēlnieki šodien haotiski meklēs kaut ko nereālu vai neesošu. Tomēr tevi nenobiedēs un neapturēs nezināmais. Šī ir noderīgu pazīšanos un atmiņu, nostalģijas un noderīgas pieredzes diena.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)
Šī ir ļoti izaicinoša diena mežāzim. Tev jāsavācies un jābūt pēc iespējas atbildīgam – un tad viss izdosies tā, kā esi plānojis un cerējis. Esi gatavs sastapt cilvēkus, kuri šodien nav gluži piemēroti. Centies neapjukt un nereaģēt uz viņu agresiju un spiedienu.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīra cerības un plāni šodien nepiepildīsies. Dažas lietas būs jāpielāgo “uz vietas”. Esi gatavs piekāpties un piekrist, pat ja tas nav tev labvēlīgi. Patiesībā tev nav izvēles.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivīm šodien vienmēr šķitīs, ka visi ir pret tevi. Tomēr, visticamāk, tu pats sevi uzkurināsi un izdomāsi problēmu, kuras patiesībā nemaz nav. Atpūties, nomaini vidi un aizbrauc prom no lietām, lai vēlāk varētu atgriezties pie tām ar jaunu sparu.

Leave a Comment