Lauvai rūpju diena, Zivis gaida interesanta tikšanās; Dienas horoskops 23. augustam

Astroloģe Irina Bogdana mums pastāstīja, ko katra zodiaka zīme atcerēsies par trešdienu, 2023. gada 23. augustu.

Ziņu portāla  žurnālisti detalizētāk strādāja ar ekspertes prognozi, kura šo dienu nosauca par neitrālu un vienmērīgu.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Šī ir Aunam labvēlīga diena. Iespējams, no pagātnes atgriezīsies kādi cilvēki, notikumi vai emocijas, un tu burtiski sajutīsi nostalģijas vilni. Turklāt tev radīsies ideja, ko vēlēsies nekavējoties īstenot.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Šodien tev noteikti neiztikt bez Vērša palīdzības. Tu esi profesionāls savā darbā, turklāt esi arī laipns, un tieši to šodien visi izmantos. Tikai neļauj nevienam sēdēt tev uz kakla un manipulēt ar tevi.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)
Dvīņi šodien var doties iepirkties un arī ieguldīt naudu. Tu izdarīsi ļoti ienesīgu gājienu. Turklāt tev gribēsies visiem dot padomus, taču to nevajadzētu darīt.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēži šodien izjutīs iekšēju diskomfortu. Šo pretrunu dēļ tev diez vai izdosies sasniegt savus mērķus vai panākt kompromisu. Šajā noskaņojumā nevajadzētu plānot un veikt svarīgas lietas.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvām šī būs rūpju un nepatikšanu, kā arī neparedzētu situāciju diena. Centies nekrist panikā un nenolaid rokas uz leju. Īpaši pārsteigumi būs diezgan patīkami.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Šī ir ļoti interesanta diena Jaunavām. Esi gatavs jauniem ierosinājumiem un uzmanīgi uztver informāciju. Centies izsvērt visus par un pret un tikai tad dod piekrišanu vai atsakās. Tu nekļūdīsies.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svariem šodien nevajadzētu sevi ne pie kā vainot. Ikvienam ir tiesības kļūdīties. It īpaši, ja tev nebija citas izvēles. Protams, sekas tevi neapmierinās, tu vari zaudēt draugu vai partneri. Tomēr nākotnē, tieši pateicoties šai kļūdai, tu gūsi panākumus.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)
Šī diena Skorpioniem gatavo pārsteigumus un pārsteigumus. Plāni var izgāzties, taču tu pratīsi orientēties un rīkoties šādos apstākļos.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Strēlniekiem šodien pavērsies lieliskas iespējas un izredzes. Šis ir jaunu zināšanu, sakaru, attiecību, komunikācijas laiks. Tavās priekšā atvērsies durvis, pie kurām tik ilgi un neatlaidīgi klauvējies.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)
Mežāzis šodien piedzīvos patīkamus notikumus savā dzīvē. Visums ir tavā pusē, rīkojies. Pat bez lielām pūlēm tu sasniegsi lieliskus rezultātus un iegūsi to, par ko tik ilgi sapņo. Izbaudiet šo skaisto dienu.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīri šodien var pieļaut neveiksmīgas kļūdas. Tu nesapratīsi, kas noticis. Tomēr tu to ātri labosi.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivīm šī ir tikšanās un bagātīgas komunikācijas diena. Esi uzmanīgs ar saviem vārdiem un rīcību. Pievērs uzmanību arī Visuma norādēm un zīmēm – tajās ir kaut kas tev svarīgs, nepalaid to garām.

Leave a Comment