7 Sofijas Lorēnas skaistuma noslēpumi

Itāļu aktrise Sofija Lorēna ir Holivudas zelta laikmeta kinozvaigzne, viena no izcilākajām aktrisēm kino vēsturē un savos 89 gados joprojām ir stila ikona.

Atklāsim aktrises jaunības un skaistuma noslēpumus.

Garīgais līdzsvars

“Es vienmēr cenšos domāt pozitīvi. Ļoti reti mani var sastapt skumjā vai melanholiskā noskaņojumā,” dalās itāliete.

Starojuma pilns izskats

Ir kāds noslēpums, ko Sofija Lorēna izmanto, lai saglabātu ādas ap acīm jaunības izskatu. Sasmalciniet svaigas piparmētru lapas un uzklājiet šo pastu uz ādas zem acīm. Pēc dažām minūtēm tumšie loki un pietūkums pazudīs.

Skaistumkopšana

“Skaistums ir tas, ko jūs jūtat sevī, un tas atspoguļojas jūsu acīs,” saka Lorēna. Kā viņa raksta savā grāmatā “Sievietes un skaistums”, “tas ir arī šarms, iztēle, gudrība un talants. Skaistums ir kopums. Tas ir katrā sievietē. Jums tikai jāprot to atklāt un parādīt pasaulei.”

Uzturs

Sofija Lorēna jau gadiem ilgi ievēro Vidusjūras diētu. Aktrises skaistās figūras noslēpums ir tas, ka viņa neatsaka sev gastronomiskos priekos, bet visus ēdienus vienmēr ēd nelielās porcijās. Vēl viens noslēpums – porcija ananāsu dienā. Šis auglis lieliski izvada lieko šķidrumu un veicina olbaltumvielu sadalīšanos.

Lasi vēl: Ar ko nedrīkst barot kaķi: 6 bīstami produkti

Ādas kopšana

Itāļu kinozvaigzne ir vairākkārt atzinusi, ka savā ādas kopšanas rutīnā regulāri lieto olīveļļu. Dažus pilienus šīs eļļas viņa pievieno arī karstai vannai, kas padara viņas ādu mirdzošu, elastīgu un maigu.

Miegs

Sofija agri iet gulēt (parasti ne vēlāk kā 21.00) un ceļas rīta agrumā – ap 6.00. Šādā veidā viņa miega laikā saņem visu nepieciešamo hormonālo kokteili, lai justos lieliski un enerģiski.

Sports

Leģendārajai aktrisei nepatīk nogurdinoši treniņi, taču 15 minūšu vingrošana un stundu ilga pastaiga pirms brokastīm ir pamatnoteikumi, kurus viņa nekad nemaina.

 

Pievienot komentāru